pukul berapa datuk harimau!!

it was one of the game i used to play during my childhoods. apparently bunch of us would select one “ibu” that will called as the datuk harimau. all other kids would walk behind the rimau each few steps would be followed by ” pukul berapa datuk harimau….” screaming at the highest volume ( imagine now buat camtu, sure ada kena angkut ngan DBKL ker MPSJ hahaha…mengganggu ketenteraman awam) the rimau would answer pukul satu pukul 4 and so on… but once he/she said pukul 12, we all semua bertempiaran lari coz this rimau will need to catch for his next victim. so sapa yg kena tangkap akan jadi rimau. it will go on and on and sampai ler the mums keluar bawak rotan! miahahahaha ( i knew one of the harimau tu now dah jadi one of the top surgeon kat obersea!!!)

it was very fun and seronot.

itu dulu…. this one from my mailbox.. tengok jam datuk harimau neh

 

camanoooo nak tengok jam ??

can figure what is the time now dato harimau ?????

 

click to enlarge

 

nash.. if u jumpa kat japan, hang beli kat abanglong nooo… it would be a great pickup line tu! miahahahaha

 

 

 

 

 

 

About these ads

5 Responses to “pukul berapa datuk harimau!!”

  1. hahaha!

    i used to play it tooo!!

    mmg bes!

    :))

    erhhh!

    tasuke jam pepelik gtu!

    bole sawan nak tgk!

  2. abanglong Says:

    hummy – once i saw my friend pakai jam yg berpusing ikut arah lawan jam! so, jarum dia gerak terbalik. cool!!

  3. abglong…nak ke…?? boleh je..lepas tu claim la ye…ada byk kat sini…mcm2 ada…cuma yen nyer je yg kureng..hehe

  4. abanglong Says:

    nash – yen kureng takpe, ablong TT rupiah nanti… juta juta wooo hehehehe

  5. leh order kai kredit kad dd.dlm rm600++.free shipping.hrp maklum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: