gadis rumah urut

sorang jer bang….

yer sorang jer.

abang nak urut sejam ker dua jam ?

macamana kira

sejam 50 dua jam 90. kira ada diskaun sikit la ….

oo. sejam jerlah. nak cepat neh

okeh. abang pakai towel ni, nanti saya siapkan barang2

okeh

ehh abang kenapa tak bukak underwear

kenapa pulak kena bukak

kena bukak.. nanti nak urut batin

hah?

iyyer.. nanti kena minyak

urut batin ??

iyyerr

takmo lah.kan kat depan u advertise urut tradisional. saya sakit belakang.nak urut betul2

ermmm kat sini mana ada orang datang nak urut betul2 baaaaang

takde urut betul2 ?? kalau gitu kansel lah…..manada urut main main…

alaaa bang, takkan tak biasaa

takde. saya nak urut betul punya.

ala bang.. okeh laa. bukak jer lah. nanti saya urut semua. best punya

takmolah. kensel

woi… kau dah masuk bilik mesti bayar tau!

nah 10.

.

.

.

.click untuk baca kisah seorang pelayan …

About these ads

38 Responses to “gadis rumah urut”

  1. errr…sapenye pengalaman tu dd?tul ke kuar terus tu?ke kaber line?wakakaka

  2. wakakakakakakka!

    besttt punyaaa~

    :))

  3. kakakakak… that is rumah urut nowadays.. depa ingat sapa2 pi sana smua nak urut syok ja ka..

  4. salam…ahaks…abg long ni macam2 ye…

  5. hihiiii.. abanglong nak urut batin ye…???

  6. location die kat ner banglong?

  7. alhamdulillah…tak terjebak ye…(bersangka baik….) hehehe

  8. sape suruh u gi situ? lenkali tanye la kat i. isk.. isk.. *gegeleng pale sambil panggil kaklong*

    :p

  9. abanglong Says:

    pengalaman diatas tidak semestinya pengalaman penulis….

    miahahahahahahahaha

  10. Farzilah Says:

    erkkkkk… kat mana tu? nak try sama ler… hehehe!

  11. ayo yo ….

  12. abanglong Says:

    farzilah – ahahahahahahahaha

    pB – ayyoo…

    again – entry diatas tidak semestinnya menggambarkan pengalaman penulis…

  13. nak goda

  14. Hmmm.. nice story..

  15. Urut camtu malu den….

  16. alamat tempat ini dimana?

  17. urut lari ko…mu gay ko…

  18. urut bati tu kan sukan..berpeluh ada member aku citer..haaha

  19. ktner tempat nk g….best gak….tu…..kasi la alamat and no fon….

  20. tempat tu ka mane…hihi

  21. tempat tu kat mane….gua nak p……hahah

  22. ye ke sya nak urut la batin sya ni syok2 huhuhu…
    kat mane tu? hihihi muda ke awek urut tu…hhihihi..kat mene ye?

  23. kat mane nak urut batin best2 syok2 ye?
    klau kwn2 tahu g tahu ye sya nak tes best ke awek2 urut tu layan…hihihi

  24. contaminatedcookies Says:

    muahahhaha

  25. rugi bang long..lauk dh depan mata sesah je laa…huahuahuahua

  26. kat mn tempat ni berlaku?nk urut2 badan gak

  27. aku dh pegi ..i rela dipujuk…paktam…

  28. jadi…tak jadi ler urut yer…..hahahaha…

  29. nak urut badan and batin

  30. kat mana alamat tmpt tu..ok tu?

  31. nak urut ni maner tempat die ni

  32. bodohlh abg long ni..hahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: