let it be me…

STICKY POST FROM THE PAST… THIS IS THE FIRST ENTRY OF THIS BLOG🙂

 

scenario:-

i’ve known this person for quite some time ( years to be precise ).

he had some trouble in his business… and willing to let it go as he felt that its killing him.too much debt;fierce competitors;stagnent market;unable to cope with the growing trend..

offered me to buy

beeing a friend; i was thinking – if i pay him the money and take over the company; and the monies that i paid; ALL will be used to settle SOME of the debts– apa dia mau makan!

OFFERED HIM PARTNERSHIP INSTEAD

THANK GOD; ALL THOSE HEAD CRACKIN, LATE NITE MUMBLING;THOSE SACRIFICES AND TEARS

IS SHOVING GOLDS…

more zeros behind the numbers in the account

and now……

he is telling people that i irritates him

 

 

SHOULD I SHOOT HIM?

11 Responses to “let it be me…”

  1. Farzilah Says:

    what comes around goes around… so dont be the devil, just pray to God and HE know what to do! boleh gitu?…

  2. Hi :o)

    New reader here.

    I’d usually agree with comments like Farzilah but my instinct was to say, don’t shoot him but just give him a whack! hehehe

    Just kidding :o)

    Sabor je le :o)

  3. syana… heheheh mekasih.u ada kawan2 kerja forwarding tak? kasi ekspot pi utopia. ngeh ngeh ngeh

  4. abanglong Says:

    ermmm…. lama tak tengok entry ni!

  5. 🙂

  6. someone borrrow 17K for business.. promise to pay back with some interest.. the lender kata, takpelah.. tak payahlah pasal interest tu.. dah dekat setahun.. lepas beribu riban sms and bagai.. dia bayar 300 ringgit.. patut kena tembak ke, kena bom orang tu?

    • abanglong Says:

      neeza – ada 2 scenario.
      tak boleh sebab tak mau dan
      tak boleh sebab tak mampu

      dalam dunia bisnes… risiko terlalu besar dan terlalu tinggi. mungkin perniagaan dia maju dan beliau mendapat keuntungan berlipat ganda… maka it falls to scenario 1 – maka layaklah di beri nappa tawa sebelum di bedey !

      dan sekiranya perniagaan itu kurang memberangsangkan.. mungkin disebabkan faktor faktor yang tidak kita ketahui.. mungkin UFO dan sebagainya; bukan setakat nak bayar hutang.. nak makan pun mungkin bercatu.. itu dunia bisnes dan itu jarang diketahui oleh sesiapa kecuali yang betul betul terlibat dalam bisness..
      then it falls to scenario ii – mungkin kena nappa tawa.. pastu duduk diskus ngan baik, 100 sebulan ke dulu and so on.
      .
      my point of view🙂

  7. serinditrimba Says:

    pandangan saya…

    orang macam tu tak boleh buat kawan..
    Jenis kawan makan kawan…
    Baik duk jauh-jauh ajer..

  8. i think you shud not shoot him … but bombed him … sebab .. nampak sangat dengki .. tak reti tima kasih .. kalau pun nak tunjuk diri tu lebih terrer .. citer ajer lah success stories yang dia dapat capai sorang2 .. tanpa bantuan saper2 … sorry .. memang enti sangat oghang yang tak reti ucap tima kasih .. tak suka sgt dgn oghang yg tikam dari belakang .. tak jujur namanya tuh ..

    tapi banglong kena careful gak .. oghang yg bawa citer kat banglong tu mmg boleh dipercayai 111% ke .. sbb ada gak jenis oghang yg suka laga2 oghang …

    end of story .. wait and see ….

  9. abanglong..
    sabar yer.. human is like that.. always is.. to feel betrayed when things like that happened is normal, but to overcome the feeling and be bold by not doing anything stupid is by far divine..
    and He at the above knows best, yes it’s true when we’re nice to the others, not everybody will turned out nice to us as well, but that’s life, it’s a test right? be strong, and i’ll pray for your business to become very successful in future.. smile🙂

  10. u want to shoot him??
    contact me…
    i leh supply pistol..AK47 pun ado…
    hhahahahha (gelak jahat..)..eh..bisnes marr..tetiba ada pulok seorang pelanggan berpotensi…ke ke ke ..

    eh..just joking…

    hem…
    kejahatan harus di balas dgn kebaikan..
    just let it be as long tak mengganggu bisnes u…
    suatu hari Tuhan akan tunjuk ( eh..cliche sgt ke ayat saya?)
    manusia mmg selalu lupa..
    biarkanlah dia…
    or..kalau berani..talk face to face..utk menjernihkan yg keruh.
    tgk keadaan..u bijak. tentu boleh handle..
    cheers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: