kemaluanku besar

hahahahaha….. interesting tag line ehhhh. Abanglong bukan cikgu BM dan abanglong tak terror sangat BM nih. Well seingat abanglong penjodoh bilangan..eh; penambahan sukukata ke… dan an adalah untuk emphasize the meaning of the word.Contohnya langit tu biru, jadi kebiruan. Merah–>kemerahan. Hijau–>kehijauan.Sedih.–>kesedihan. Marah–>kemarahan. MALU ?

ngeh ngeh ngeh.

 Ok. back to the story.Pagi ni at 8 am abanglong dah terpacak kat office Miss Effa Ro Giey ni.Nak deliver item yang we all buat till 2 am last night.Balik umah, mandi, buat sandwic.Pastu takleh tido.Tengok Fifth Gear kat Astro… (rupa rupanya ada exlusive club kat europe yg beli all the supercars, ferrari,merc,lambo,austin etc and bagi sewa kat members…) So tidor dah dekat kol 4.

Pagi tadi, big boss dia sendiri turun jumpa and check the device tu.He was impressed even ada some minor modification.I said sorry la, ni design McGyver.So itulah hasilnya.Kalau ada lebih masa i said we can do much more better than it.But muka dia sedikit berkerut bila i showed him the invoice….hahahahahaha.

Then Miss Effa Ro Giey mintak thumbdrive dari abanglong.Purpose dia nak bagi new drawing project for us.Alhamdulillah.I pulak lupa nak bawak thumbdrive so i  take out the media card dari i punya PDA and gave to her.Dia can copy the drawing dalam tu..sama jer fungsi ngan thumbdrive.She ambik and said to me, you tunggu sini i naik office copy the file.

I pun tunggu ler kat meeting room….. and she took damn 30 minutes just to copy the drawing file…. cheh.

As she gave me the media card to me she said..

i rasa betul la tu XXXX !

XXXX who ?  ( i rasa hairan ler)

Ala…XXXX yang dalam movie dalam media card you tu…..

cheh cheh cheh….. XXXX she refers to a famous female rock singer who recently appears in the news.Kononnya ada some mamat yang ambik gambar dia and her sis tengah berasmaradana dalam sebuah bilik and that video clip now dah tersebar luas kat internet.

Yang aku pulak, member email me the the video clip.So bila i check my mail using the PDA, the video clip is automatically stored in the PDA media card which i gave her just now……. cheh cheh cheh..

PATUT LAAAA LAMA PI COPY FILE!!!!!!!!!!!

Memang abanglong blush masa tu….. malu besar.Mesti dia ingat aku ni pervert or something…. cheh cheh cheh..I totally lupa yg that clip is still in the card.Biasanya i will delete all those stuff if i recieve tru emails.Dia pulak siap pegi view lak tu.Adehhhhh…. but abanglong kena maintain cool laaa..

Yer la..mungkin dia.mana boleh orang superimpose video clip…..

Eh Ady, kenapa muka you merah?????

BESAR KEMALUANKU PAGI INI……….

6 Responses to “kemaluanku besar”

  1. kantoi! dengan Miss Effa Ro Giey plak tu…
    hahaha :))

  2. Assalamu’alaikum Abang Long. Saya datang membuat kunjungan balas. Terima kasih ye sudi bertandang ke blog saya. Saya senang apabila Abang Long senang mengunjunginya. Lain kali datang lagi ye🙂 Nanti saya link blog Abang Long ni.

  3. tokketua Says:

    ale : hahahaha… what to do.but she seems cool abt it though
    puteri: mekasih banyak banyak.. lain kali datang la lagi..ajak kawan kawan sama🙂

  4. Salam, kunjungan balas gak nih..

    Err, yang dia pergi view mender2 lain tu naper.. Tak amanah tol, pastu kalau dah buat mender2 tak amanah tu, diam2 jelah, muahahahhaha… teruk kan aku nih…contradict tak?… pengajaran.. err belek2lah dulu sebelum kasi orang untuk copy tu.hehehe.

  5. ish…ye lah. mmg malu. tapi nye, ms effa tu pun patut malu gak. harta org, ikut suka2 je nak tengok apa ada dlm media card tu. senyap2 udah la kalo tengok pun..

  6. arena and ume: yerlah.. tengok musti tengok..kuriositi beb.benda tu naluri manusia… abis dah tentu tajuk clip tu exxa dan jxxxe.
    tapi at least jgn ler tanya balik kat i hahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: