tension!

Dah few days dok kerja cam nak ‘tercabut ekor’…. too many urgent request dari clients. in a way, alhamdulillah.. besar skit budget beli mercun raya nanti hehehehe. but in other way, i looks like zombie dah ni.too much things kena buat dalam satu masa.

UNTA ?

chehhhh dont mention about him.. ini yang tambah blood pressure aku nih. dah lah ilang jer dari office. tadi baru call mentioning that he dah draw some amount of money for personal use. cheh cheh cheh.ish… banyak lagi payment utk supplier lom settle neh.

aghhhh…..

——ermmmm i’m too pissed off to continue.if i sambung kang, banyak ler ayat ayat panas yang tidak indah dibaca akan keluar….. jadi untuk mengelakkan berlaku apa apa, baik aku pi makan sat……. jom, kita makan steak kat nikko. the best in town. pastu jom pi low yat. pi beli ram. letak 4 gig. baru ngam. tengok gadget gadget…..HP ada kuar PDA complete with GPS… ellooooo my besday is around d corner….. hint hint hint!!!!!!

adios…

update:

tak jadi pi Nikko. Jamn yang tahap gaban. Pi Low Yat makan 1901… jadi lerrrr. Nak beli ram, but notebook tak bawak !ngeh ngeh ngeh. Pi round round tengok gadget. Ada HP Travel Companion… PDA with built in GPS. Mughah jer….. hint hint hint….

time balik…ada episod keji. tunggu ekk.

3 Responses to “tension!”

  1. abanglong,
    aiyoo..wishlist tersirat kah???
    jgn tension yer….

    p/s: pertanyaan kat my tag tu bolehlah tanya tru my mail yer

  2. apa kata abang long beli utk ale sekali??? ngeh ngeh ngeh

  3. dbi: will do
    ale : dah tanya, dia cakap tak leh tapau… ngeh ngeh ngeh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: