unta:an update

kebetulan aku kini terlibat dengan satu project bersama one of the japanase automotive manufacturer which requires me to be with the engineers and designers till very late at nights (yes; i’ve missed most of the tarawihs) I jarang masuk office in the mornings.

Kalau masuk pun normally unta is not around and if he is around pun i simply ignore him… hehehe

i’ve checked some other place; some other factory lot to rent/purchase. tengoklah mana mana yang sesuai.

as for unta- i still dont have time to layan him. aku banyak benda lain lagi nak fikir dari layan karenah remeh temeh dia. lantaklah… its your choice. yang penting, aku punya busines tak terganggu and aku boleh buat kerja aku dengan betul.

i’ll be in touch with the lawyers and accountants to finalise this deals…

tengoklah camana perkembangannya nanti!

7 Responses to “unta:an update”

  1. assalamualaykum, abang long..
    [for a split second just now i thot my ‘abang long’ has his own blog now.. LOL]
    anyways, thanks for dropping by in my humble blog.
    whatever you do abang long, i hope you’re always happy..🙂
    jemputlah dtg rumah kalu nk makan laksae..😀

  2. ummm…tension kat unta still ek..gi kat blog ni tadi http://kasawari7.blogspot.com/ nampak plak briayani unta..uhuhuhu…cams edap jer

  3. fizzy : hehehe mekasih. rumah area mana ?? (wah… cepat jer tanya area mana hahaha)

    arsaili : ada kenal mana mana fowarding agency tak ?? kasi hantar ana punya unta pi sinegal!

  4. gigih ni pi cari n baca post pasal unta…

    you should shoot him now lah abanglong

  5. hahaha DBI… well, me and unta ? game over! ngeh ngeh ngeh

  6. tgk wordpress abg long ni terasa nak ada own site… i luv to write too… but tgk le nanti mcm mana kan… takut bila dah ada tak tertulis plak…

  7. farzilah : register jerr…. bukan kena bayor pun. pastu tulis jerlaaa apa nak tulis. kita bukan novelist or journalist nak tulis ayat2 yg power mower… janji we can speak our heart out.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: