MAGGI UNPLUGGED

ari ni rasa rasanya nak masak maggi jer lah utk buka. ok tak ???

masak air… kasi didih pastu masuk meggi n perencah. pastu masuk tomato ketchup 1 sudu besaq.masuk kicap habhal pun satu sudu. kacau and then masuk satu sudu kocik chilli sauce. pecahkan teloq but jangan kacau.

serve. put some steamed brocolli and some chilli potong…. mak aiiii…

aku kat opis nih..ngeh ngeh ngeh.lapar lak rasanya!!!!

7 Responses to “MAGGI UNPLUGGED”

  1. Anak pB suker sangat makan maggie nie.
    Tapi tak buleh selalu selalu , kan …

    Sebab ada orang kata , nanti cepat BOTAK

  2. Magii pun sodap bang oiii!

  3. pb: entahlah… my mum mmg tak berapa gemar i makan meggi ni.selalu kena sound sejak dari skolah menengah lagi.. time tu masak air dalam cettong guna heater… hehehe dok asrama la katakan.

    tiara: sedappp. alternatif dari daging,ayam dan ikan yg sering memenuhi meja dibulan ini.

  4. letak tomato tak sedap, i like it better without adding any sauce into it…nyum nyum :p

  5. anak2 maklang pun suka maggie dan maklang kadang pun teringin nak makan maggie!

  6. teringat zaman matrix dulu. one of our friend sanggup pergi pasar ramadhan cari juadah buka poser… lepas beli byk juadah end up balik hostel dia masak maggie plak… punya byk makanan depan mata.. maggie juga dia cari… iskh.. ishk…

    but she 1st class student, law lagi tu. Saper ckp makan maggie tak blh pandai?… hik hik!

  7. sabrina: natural flavour ehhh.. pun sedap.

    maklang: kids… even my two yrs dotter pun pandai mintak maggi.

    farzilah: hahahaha…orang kata banyak makan maggi jadi cepat botak. tapi abanglong masih tetap hensem nih!!!! ngehngehngeh…

    selamat berpuasa semua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: