erra fazira : thank you so much for you presence in my life

as i was feeling down few days ago; i bring my dotter to a fast food  joint; saja nak bawak dia jalan jalan and relaxs relaxs.

over the counter; the sweet lady talk to her..

“sapa nama adik…….?”

she smiles and dengan selambanya jawab…. “ela pajjilla” (she is just 3 yrs……)

i dah nak tergelak but when she sambung…. “KENAPA? NAMPAK CANTIK KERRR???”

dekat kaunter tu jugak abanglong terbahak bahak..

ladies and gentlements… i present u my beloved erra fazira

6 Responses to “erra fazira : thank you so much for you presence in my life”

  1. alaaaaa comelnya ela pajilla!!!!!🙂

    balik kelate on 2nd raya from kuala kangsar, lepas batang merbau (batu melintang tu terus jam! kami ikut shirt cut jalan kampung)…3rd raya, 4th raya tu tok sah cakap ler, memang sakan la sapu jem kat roti hehehehe..nasib la ada tukang tunjuk jalan short cut, kalau tak…kembung perut makan roti ngan jem..hehehehe

  2. hikhikhikhikhik…
    cumel lah ela pajjilla itu!
    nasib baik fizzy mmg str8 kelik ke Klate Rabu sblm raya tu..
    Belum jam lagi.. tp from rumah nk ke KB, lalu ghetok sultan yahya petra, MASYAALLAH!!
    Ada 5-6 lanes sblm buleh naik ghetok..

  3. she is very adorable.. thanks. cakap tak pernah berhenti.

    ermmm ingat2kan jamn… rasa rasanya dah nak start kumpul duit sari dua ringgit.next year balik raya naik air asia lah hehehehe

  4. lorrrrrr :p

  5. cute like me! ngeh, ngeh… jgn marahhhh…

    she so cumel… mulut petah. nanti boleh jadi lawyer like antie ya sayang…

  6. Sabar je lah ini budak. Mesti mo kena geget dengan Mummy Luyah. Hahahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: