mind rumbles

raya

boring ngan tv…. asyik2 citer si saipul apek,fasha and angkatan angkatannya…. masa kecik2 dulu ada sarkas time raya!!! hehehehe

unta

dah terlalu banyak benda yang menggugat keimanan dan kesabaran yang dibuatnya…. entahlah. nanti bila ada mood i will cerita… bukan bermaksud nak memburukkan orang..cuma nak melepaskan apa yang terpendam di buah dada ini.

 malaysia

ermmm do u remember what i blog during the bus accidents dulu…. now sumer orang dok sibuk komen pasal ferri lak. gamaknya kalau satu hari ada eksiden basikal with a basikal dan 3 orang maut…. mau semua big shots malaysia komen pasal basikal rasanya. akan kuar la topik basikal rantai tak letak minyak, tayar tak cukup angin, kena ada lesen memandu basikal, basikal tak ada permit, tu belum masuk basikal yang modified lagi tu… kalau motor jadi mat rempit. basikal ?? mat kepit ?? and might be ada cadangan kenakan toll pada basikal…..

bisnes

alhamdulillah, abanglong dah beroperasi di tempat yang baru… walaupun terpaksa berhabis  wang,masa, tenaga dan segalanya….untuk menjalankan operasi.. sekurang kurangnya… jiwa ku tenteram… poket kosong takper, janji hati nyaman… and klu ada kawan2 cyber ni nak bagi bisnes.. abanglong terima dengan penuh syukur…. ada tak???

life

i really hate the new astro format….. dahler remote con yang beli kat pasar malam ni mangkuk ayun… nak kena tekan tiga digit… chehhhhhhh

i nak beli helicopter…… ngehngehngeh…. 6 channel. new hobby….. ari tu beli utk son, small one cost rm45. 2 channel.. last last bapak yang main lebih hehehehe… dulu cita2 nak jadi pilot :) 

nak kumpul duit…. satu hari 3 ringgit. tahun depan balik raya satu family angkut naik flight….. raya tahun ni bontot jadi macam papan! drive 16 hrs!!! jamn tahap gaban… hehehe. utk cik ‘kacang’ yg cunn ittew…tolong book ekk… abanglong nak dok seat sebelah drebar.

desperate housewives… i never missed the series. dah dload ep 4 season 4… tapi lom tengok agi. season 3 finale rasanya kat sini belum siar…. edie gantung diri wa cakap luuuuu hehehehe

foods? biskut raya semakin hari semakin sedap rasanya🙂

lastly…. smile. u all always makes my day… luv u all.  i mean it

ikhlas; tapi jauh.

abanglong

6 Responses to “mind rumbles”

  1. wat?… edie gantung diri?… i luv that b*tch women. she so confident and yuhoooo… SEXY tahap DEWA.
    alahhh… tak best ler kalau dia mati. i never missed that series before, but lately ni byk kali terlepas coz too bz… u ni cam pompuan lah abglong… ada pi minat series tu!

  2. edie will hung herself up after the arguments she had wif carlos. but we never knew, she may not die, she probably be saved on next season :p

  3. hahahaha edie tak jadi mati… ada new character dlm DH tu…..thats the reason i were hooked to the series… much better than nana tanjung tau. ngehngehngeh… sapa nak dvd 3rd season n season 4 ni???

  4. nak nak…pass pass :p hehheheh

  5. nak! nakkkk! i nakkkkk sama! hehehe…

  6. wokeh… nanti abanglong burn the dvd and mail 2 u all. all i need is yr add.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: