kantor baru

I got the key to this new office few days after raya.So immediately after raya I was busy with this new office. As all my things were in my car boot after Unta ditch it infront of ‘our’ old office things were bit easier to me.Having to pay the landlord close to ten thousand in cash and the cost of transferring my machines from ol premise to here leave me penisless penniless. Minor modification, repaint the office, electrical wiring and such really drains me out.

Authorites settlement I still not yet do.Leceh gak nak pi apply all those license and such ni.Duit lagi tu😦

Unta apparently telah mengambil jalan sial! i.e. he did meet all my clients and try to potong jalan i.I dont know what had he told them.Some of my clients alhamdulillah still trust and treasure our long term business relationship and dont give a shit to what unta said.But some termakan with unta.Miss Effa Ro Giey for instance, suddenly give me cold shoulders.She didnt return my calls, didnt reply my sms and for no apparent reason she marah giler kat i. According to her associates; Unta did bring her out for buka puasa that day and after raya she dah ting tong with me….

Well, i dont really mind unta trying to cut into my lines coz to me, in business it is an open market.Cuma what i really regret is he amik kesempatan on me.I work hard and really hard to built the relationship with Effa’s company and dia senang senang masuk dengan alasan he biasa buat Effa’s punya jobs. Itu yg i really terkilan.

Anyway; I do trust that rezeki itu datang dari Allah. Moga Allah bukakan pintu rezeki I seluas luasnya dan semoga satu hari Allah memberi petunjuk kepada Unta untuk sedar dan mengerti bahawa umpat,fitnah dan seangkatannya adalah membawa satu kecelakaan.My friends; tolong doakan semoga Unta diberi hidayah ok….

On top of all, i feel really lega.I can do what and how i want to my business.I need about a week or so to settle all this setup and i’ll be back.Running full swing.My friends… doakan semoga i berjaya yer….

ngeh ngeh ngeh…. i got a free wifi here!!!!

-adi –

4 Responses to “kantor baru”

  1. selamat berjaya pak adi. moga Allah sentiasa bersama-sama orang yang sabar dan benar pak!

    Lupakan saja pasal UNTA pak… nama pun unta kan. Kok kamu masih lagi sebut- sebut pasalnya… bisa bikin hati sakit pakkk… hik! hik!

  2. congratulations to you masuk ofis baru … selamat mengharungi cabaran di peringkat seterusnya ye … tukar negatif jadi positif, hmmm bagus tu …all the best!

  3. to farzilah, violet… thanks.

    to everyone who read my blogs.. thanks and doakan abanglong dari jauh. doa kawan kawan ni berkat tau! besok insyallah abanglong kaya; dapat bayar zakat banyak2.. u all pun dapat pahala sama🙂

  4. abanglong :o)

    congratulations on your new office! syana dah lama tak singgah sini. baru baca & baru tahu. wahh … semiga business booming & berjaya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: