keji kah aku… part 3

i used one particular phone number for my business number. masa join with unta dulu, we registered the number and i am using that particular number ever since.the number is quite significant to me as the last for digits also same with my home number, my cars plate number, add two more numbers infront it becomes PIN numbers for all my ATM cards hehehehe.

but the account was registered under unta’s name.

masa unta halau me from the office, during our last meeting session, he promised that he would give me the number dengan syarat i paid the last bills. i said ok. but few days before raya he  BLOCKED  the number. so during raya i  was lost as the simcard was invalid. i cant recieve nor makes any calls. i then registered another number for my new company nih.

CASE CLOSED…. rite!

that Unta unblocked balik the number and he USE  my number tu!!! So all my clients yg call ME  on that number he wants to sapu. Regular clients takpa i boleh sms my new numbers. But what about those who i gave my old name cards masa seminars, masa kedai mamaks, masa golfs, masa reunions, masa jumpa tepi jalan, masa jumpa at workshops and such and such and such….tu lom masuk yg abanglong bagi kat awek  suppliers lagi tu!!! ngeh ngeh ngeh

berkotak kotak tau my name card habis!!

those guys kalau ter call me and unta jawab, he will try to kebas the deals. cinabeng punya unta

i mintak tolong my fren to call that number.menyamar jadi potential client looking for me….

hello this is wak karim from company labu peram.may i speak to mr adi.

errr…. saya unta…

i got your number from a friend. he said that you can tebang tebu….

takpa takpa… saya unta dari company hantu raya; saya pun boleh tebang tebu…..

see….. how he boleh terpikir sampai camtu…. punya lah desperate nak cilok aku punya clients. chehhhh

kalau nak confront ngan unta; no point. betul tak??

so… abanglong telah mempublishkan nombor tepon itu dalam laman2 web lucah. i wrote there… if u need a girl.please call this number… 01x 267 xxxx

keji kah aku ???

any1 in telco lines can help me ???????

7 Responses to “keji kah aku… part 3”

  1. hoit. bukan keji bro. itu nama dia creative. haha :p

  2. Boleh ker ambil balik no tu …??

    pB rasa baik AbangLong p tanya kat syarikat komunikasi tu…??

    kalau dpt balik , kan bagus

    BTw, lagu tu pB dah dpt …
    terimakasih byk6X

  3. i kinda like ur action, u shud posted the number at the bustop even, thats only when its fair, for stealing people’s connections….

  4. ok jer… tak ler keji mana tu. kalau i ler, i wat lagi teruk abglong…

    alang- alang nak perang… biar betul- betul kan. tp kadang tu malas nak layan org mcm UNTA tu. coz nanti kita pun sama cam UNTA…

    betul tak abglong?…

  5. sepet: hehehe hope it works lah.

    pb: i dont need that number anymore.i just nak ajar dia for using/kidnapping my number tu. main kotor.. tu yg i mad

    sabrina: ermmmm gud idea! hehehehe will do soon. pastu tampal kat 7-11. rumah untuk disewa and then bagi harga yg menarik punya hehehe

    farzilah: betul.mmg i dah malas nak layan tp klu dah mengganggu lebih lebih… sendiri mau ingat aaaa

  6. Salam Abang Long…
    Teramatlah kejinya… ngeh ngeh ngeh. Ala… biasalah. Dulu-dulu, mak bapak OD buat cam gitu gak. Pastu ditambah ngan pak cik India yang sabit rumput tu… “Tak mau diam, abah panggil Sathiya. Biar dia ikat kakak dalam guni… buang dalam sungai… bla bla bla…” Diam terus. Ngeh. Betul-betul trauma la masa tu… ngeh. Abang Long sihat ke hari ni?

  7. […] my phone case with unta.. its here […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: