ella pajila

nota 1:

i was at home early one day.. she was telling me stories abt her ‘school’ when the phone rang. after saying hello she passed me the phone… i asked her; sapa tu

she said…

ISTERI AWAK……

nota 2 :

i called home from singapore that day, it was on saturday morning.again she pickup the phone.

i tanya dia; buat apa tu?

dok capu campah (dok sapu sampah)

mama mana ?

mama pi rumah sebelah; dah lama dah.

abang ngan kakak watper

abang dok main playstation, kakak dok masak meggi

bibik mana?

bibik tidor.. tak bangun dari pagi lagi.

darah aku mula menyirap…mana boleh main PS except during school holidays,and the kakak arent suppose to use the dapur yet.and what the heck the mama pegi rumah neighbour.. lagi satu banyak cantik bibik dok tidow lagi…..

suddenly she lough loudly… kiter tipu tipu jerrrrrrrr

apparently the mum is teaching the abang n kakak homeworks, the bibik is doing the laundry and she is playing prank on me!

boleh dia terpikir camtu !

kisah 3:

papa ni selalu jer balik lambat… papa ada perempuan simpanan ker???

she is just 3 yrs!

9 Responses to “ella pajila”

  1. so cute..3 tahun..bole jadi lawyer or lecturer ni..yg tak tahan ..akhir sekali tu!! ada perempuan simpanan ker…gelak sorang2 kat depan pc ni bang long

  2. only 3 yrs old & her lil mind must be spinning with ideas. i love kids these days hehehe so engaging!

    so cute! she knows how to pull a prank on you hehehehe

  3. so cute…

    ke mmg betul papa dia ada pompuan simpanan tu?… hehehe!

    anak- anak zaman sekarang, mmg cerdik kan. so you guy better watch out… hehehe1

  4. hua…
    nice nyerw ur dotter…
    ticik2 dah pndai…(;

  5. too much tv i guess… hehehe

  6. so ader perempuan lain ker???*larikkkk nussukkk

  7. dbi hahahaha sapa la nak simpan abanglong takdok seseng kughak ni

  8. sangat cuteeeeeeeeeee! beshnya ade kids. smart btol kan dia.

    “papa ada perempuan simpanan ke?” AHAHAHAHAHAHA *gelak guling guling*

  9. erni hehehe… she only keeps her mouth shut time asleep jer.bukak mata jerr… tit tot tet tit tot tet…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: