jots

desperate housewives

season 4 episode 9: baru abis download.victor (laki si gabriel- mati wa cakap lu… kenapa ? hehehehehehe.) susan lak, dok suspect si mike jadi addict!bree dah ‘bersalin’ anak daniel. hehehehe

 

machine

semalam i went to an old friend. he is in the machineries business.meeting him and mentioning to him that i need a new machine. a special one. the cost.. almost the same as all my current machines combined!. told him that i desperately need the machine as one of my new clients is going to audit my factory an they need to confirm that i have that machine in order to award me newe projects for the year 2008. i told him, i need the machine but i dont have enuf cash for the downpayments…..

he told me…. today he will ask his guy to come and see me to collect bank statements and such. thursday he will deliver the machine to me. downpayment? end of the month i baru kena bayar…..🙂

 

mr macho

this the name i called my son.i told him lepasni makin hensem and macho lah.mesti awek awek kejar dia sbb dia dah bersunat… and he just smiled. hahaha aku dah corrupted kan minda anak aku neh. but he is tough lah. takder lar sakit sakit and so on. or its just the medication

klu dulu pakai kain pelikat and masa nak tidur, amik satu tali ikat kat bumbung….kira nak elak kain tu terkena bahagian bahagian sensitip lah kan.

umah aku semuanya plaster siling…takkan nak gantung kat kipas kot!! so the bapak engineer dia ni comes with a creative solution. guna tuppaware/bekas yg beli taufu fa tu….. hahaha muat. takyah gantung gantung kain hahahahaha.

semua relatives yg call tanya khabar dia mintak hadiah…the grandparent,the pakcik and the makcik… semua. cucu sulung nih! ehehehehehe.tak kisahlah; janji dia dah abis fasa pertama untuk menjadi lelaki… next he has to learn so much more.

and later…if u like i can teach u!!! hahahahahaha

 

ella pajilla

dia pun sama naik toncang…. her atuk tanya dia nak apa present…. she told him koputer leptop ngan hepon ada kamela!! (komputer laptop dengan handphone ada kamera) hehehehe. mau tergolek my dad gelak tuuu. i tak der kaitan tau.. tu ayat dari ella sendiri ngehngehngeh.

 

 

11 Responses to “jots”

  1. abglong…
    i dah byk terlepas that series… tension! umah atuk kat melaka tak der astro lah…

    end up balik KL baru le cover balik all the series yang i terlepas…

    ella pajila tu ke nak or father dia yang nak all tus thing tu…. ngeh ngeh

  2. ni baru 1st time nak comment kat blog abanglong. tergelak baca pasal cover guna bekas tau fu fa tu hihihi! kalau minum air td mesti dah tersembur…

    baru pas tgk DH season tu…tak sabarrr nk tgk next episode apa jd lepas tornado tu…:)

  3. erkk.. tutup guna bekas tau foo fa? hmm, bleh ke? geliga gak abglong ni eh. hikhik..

  4. farzilah: hahaha tu si ella yg sendiri jawab.papa dia tak tau menahu 🙂

  5. ayoyo …

    itu mamat , mati ker????

    Tak syok ler kalu gitu

    tahniah sebab ada anak teruna …
    jangan dok ajor benda pelik pelik dah ler

  6. ina : tu la, i’m hooked to that series.dulu suka survivor and csi .

    erni : boleh guna bekas tu.dapat cover kawasan kawasan yang perlu di cover hahahaha

  7. AbangLong
    it’s been sometime since I last watched Desperate Housewife.. anyway.. your Ella is soo demanding… if I were her grandpa… I would get a heart attack.. the script must have come from her dad…. haha..🙂

  8. xis: its purely on her own !!! hehehehe

  9. pb : yup mati dengan cara yg sadis… hehehe tak gitu cik ina!

    kena gak turunkan ilmu sikit sikit kat dia hahahaha. moga jadi anak yg soleh and bolehdoakan utk parents dia seksok.

    xis: if u want, i can burn the dvd 4 u.

  10. AbangLong
    aawwww… that’s so nice of you…🙂

  11. xis – hehehe. tenkiyu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: