minah rempit mengaku amal seks bebas

almost 3 am.

i still depan laptop. do the accounts.. closing beb.

teringat sushi groove

sodap tuuu.

lapar nih!!

tajuk ? yang kat atas tu abanglong tengok kat paper metro kat bawah kerusi nih….. tak ada kaitan dengan entri ini. harap maklum.

22 Responses to “minah rempit mengaku amal seks bebas”

  1. cheh

  2. minah rempit tu mcm ‘bohsia’ ke abglong?

    salam pagi ahad..

  3. khairulnizambakeri Says:

    aku pun along jugak dalam family.heh.
    blog ini sudah dipaut knb.

  4. singgah sekejap.. 🙂

  5. yginsaf : entahlah…satu spesis kot.
    virginboy: hehehe… kenapa?

  6. khairul: hehehe nasib kita serupa… tiada abang atau kakak🙂 thanks sbb paut blog yg tidak seberapa ini…

  7. athirah : mekasih… senang senang mai lah lagi🙂

  8. ahaha.. ampesh je tajuk tu. semangat nak baca. sekali takde kena mengena ngan entry. hik hik.

  9. erni :🙂 ngehngehngeh

  10. 🙂 salam singgah.

    hjg tahun, biasalah tutup akaun. penat😛

  11. ina : mekasih singgah🙂

  12. ahahks,
    rempit2 sy pom,
    xde lak nk amalkan seks bebas,
    ishk..

  13. nano : baguih noooo. ni rempit yang boleh buat motor pacak pacak tu kerrr??? hehehehe

  14. hehehe.. ingatkan real nya story. title mengancam abiss. kita pun takde kakak and abang gak.. camane la rasanya ada abang and kakak ye

  15. oshkosh Says:

    cis….

    cis….

  16. abanglong Says:

    neeza – hehehehehe

    osh – awaaaat ? miahahahaha

  17. oshkosh Says:

    cheese burger lah abanglong… terkena atas muka hahahahaha… tajuk menarik perhatian sunggus…

  18. muka tumpik……….. WATI BINI ALIP KPG ,,,,,,,…..

  19. budleee Says:

    hampeh…. ni tajuk mendapat tetamu masuk blog ni yeh😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: