zarina anak pontianak bogel

some1 send me those pics of pelakon tu.

entahlah… no comments. sapa yang dah tengok ? apa komen anda ??

26 Responses to “zarina anak pontianak bogel”

  1. dapat gak email tu. tapi neeza tak kenal sape dalam gambar tu. tak tahu lah nak kata apa.. no comment gak kot. btw, neeza hantar email dapat tak? just nak confirm. kalau dapat okaylah…

  2. abanglong Says:

    neeza: thanks so much for the info… will follow up next monday.thanks again yer🙂

  3. hurrm, i pun dapat. tapi malas nak komen panjang. dah bogel tu satu hal. bleh nak snap pic la plak tu. adoii..

    tapi sume orang pun bogel time mandi kan? huhuhu..

  4. i dah dah tengok pic tue gak. apa artis tue ade same je ape yg pompuan lain ade. hehehe😀

  5. bogel??? mana pic nye? letakla tang ni. shai tak dapat gi. share la dengan shai, abanglong.

    shai: seronok tengok orang bogel ni… muehehehe

  6. emmm… i pun dapat gak pic tu.

    my comment: NO COMMENT! ngehngehngeh

    donno the real story, whether its real pic or super impose pic…

    GENERAL RULE: Never do any assumtion.

    NAKED? sumer org pernah kan… biasa jer…

  7. shai : kenot hahahaha.kang kena hukum ketuk ketampi.takmo aaah

    mistress : yah..sememangnya betul.hahahaha cumanya dia public figure.. tu jer.and ppl would really love 2 c what public figure have. sama, tapi tak serupa hahahaha

    farzilah : naked tu biasa, cuma amik gambar masa naked tu yang luar biasa

  8. kenot ek bang… takper… dah dapat dah… mender camni senang jer dapat… kekekeke… komen? it’s her… not superimpose, definitely, amik sendiri tu… okla.. she have guts.. kita yang no guts ni tengok jer la… hahahaha

  9. sesuai ke buat gitu? entah lah yek…hmmmmm

  10. abanglong Says:

    shai : hahaha zaman ICT..sumernya cepat aih…

    neeza: mungkin utk kenangan kot….

  11. komen saye ttg gambar itu ialah…

    memang SAH tu anak ponti. dia da ngaku pon & saye rasa mmg dia habis la lepas ni kena keji dek masyarakat.

    sekian. =P

  12. abanglong Says:

    well… incase abglong satu hari jadi femes, klu ada org nak publish gambar bogel abanglong;the gambar bogel abanglong yg abglong ingat is sewaktu usia 2 tahun… tidak mengghairahkan langsung sbb body cam maskot iklan tayar michelin.

  13. gua rasa gambar tue mcm btul je….
    taik lalat pun serupa

  14. buduh jerkkkk…

  15. abanglong Says:

    wan : amboiii hang tengok sampai ke taik lalat nooooo. hahahahahahaha

    kelat : hahahaha

  16. erkkkk… ambil pic half naked tu i biasa buat… hehehe!

  17. I tak pernah dapat email cam tu..
    apsal ek?

    heh heh

  18. farzilah : fuyyoooooo hehehehehe

    elisa : kadang2 those type of mails were funny. boleh senyum2 gelak before delete.

  19. opsss… jgn le bising abglong… malu i! hehehe

  20. apa-apa je la….sendiri buat sendiri tanggung…!

  21. firazzy Says:

    ad ke?send kat aq..
    nk tgok gak..

  22. agak2 le pn lau nk begambo 2.nie x,tayang sume yg ade.ingat diri 2 bagus sngt ke?pegi da….

  23. pe nak jadi la org skang ni.xp’nah nk sedo.

  24. ingt tuhan beb!!!tnde2 kiamat dh de.kiamat pn dah dekat.nauzubillah….

  25. hai zarina mai tek sikit.

  26. kalo stakat bogel biasa je…tp kalo tayang kat org, LUARBIASA jadi nya….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: