abanglong yang gatal

petang semalam masih seperti biasa

normal dinner and lepaking with the family watching some tv.

then i abanglong rasa sakit kepala

rambut dekat ubun ubun rasa macam kena tarik ngan kuat

macam di sentap

tapi bahagian ubun ubun tu jerlah

take few ponstan

 tapi tak ease the pain

amik wudhu and do isyak

tried to sleep tapi tak leh

sakit berdenyut denyut kat ubun ubun tu

migrain kot

but still the ponstan tu tak kick in

biasanya telah  2 or the most 4 biji dah ilang

aisey

pastu dok terkebil kebil dalam bilik

sumer dah tidur

except for me.

amik keta and pusing pusing round taman

jadi pak guard meronda sekejap

in the car.. pasang CD bacaan yasin sambil ikut bacaan tu

balik around 4 am. kepala still sakit

tried to sleep jugak

eventually lena

terlepas smayang subuh

tapi pagi ni

badan abanglong merah merah cam udang kena bakar

rasa gatal

dok tergaru garu cam monyet

kepala kat ubun ubun sakit

rambut cam kena tarik tarik

pegi klinik, doc cakap okeh takder masalah. takder alergic and tak ada apa2

bagi special cream utk sapu. mahai nak mampus

tapi tak effect.

call parents, they say try sapu air zamzam sambil selawat and doa

amazing! merah tu beransur kurang except for the sakit kepala

ish…. do u think what i think????????

7 Responses to “abanglong yang gatal”

  1. peringatan dar ‘Dia’ sebab terlepas semayang subuh sebab gi jalan2 malam tu.. heheheee memain je laaaa

  2. err.. ape yang u think eh? hmm, i kenot think aaa. :p

  3. sbb x mandi kot??? huhuhu…

  4. abanglong Says:

    neeza : hehehe boleh jadi jugak kot..

    erni : my comment… no comment… hahahahaha

    kelat : mandi… walaupun ianya bukan mandi wajib hehehehe

  5. naper ek? Stress kot…. ada yang buat abang serabut nih…😉

  6. ke abglong kena TEGUR masa meronda mlm2 tu?… ishk… ishk… bukan le nak caya benda2 ni semua tp… wujudkan all this thing… batul tak?….

  7. shai : entahlah…. tapi now dah okeh dah. dah boleh mengganas balik nih hehehehe

    farzilah : hihihihi klu nak tegur pun, bagi la salam dulu ekkk…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: