the naked truth

6 world most handsome man

a1.jpg 

most handsome saudi man – grandson of king faisal

a2.jpg

most handsome indian man – actor

a3.jpg

most handsome pakistani – singer

a4.jpg

most handsome Turkish  – Singer

 a5.jpg

most handsome emeriti

and the mostest hensemest of all……

ali1.jpg

ngehngehngeh

10 Responses to “the naked truth”

  1. I prefer abanglong letak shah rukh khan or salman khan as the most handsome indian actor… tapi yang last skali tu yang tak tahan tu… kekekeke

  2. Hahahahaha!!!! sangat handsomeeee…. *phheewwiitttt* ngorat boleh?? heheheee.. baru baca basal effa ro gey tadi.. entry bulan Jun kalau tak silap. sabor je lah ada orang cam tu dalam business world. nampak sangat tak professional. apa dia ingat orang nak kat dia ke? ish ish… emotional la pulak…🙂

  3. i suka the last one tu..yalah kita kenalah puji diri kita sendiri. It tak kita siapa lagi kan.

  4. abanglong Says:

    shai : yg last tu kan mostest hensemest hahahaha

    neeza : bawak bertenang…. hehehehe

    wtl : ehhhh tu mmg betul apperrr hahahahaha

  5. hahahaha… tu yang takle tahan tuuuuuu……………..

  6. banglong..dah agak dah mesti yg paling hensem tu abanglong..hiiihiiihiii…
    saya setuju!! sbb sapa lagi nak puji kita kalau bukan diri sendiri kan? wa caya lu!! err bila nak belanja nih!

  7. abanglong Says:

    waliz : boleh ajerrrrr…. hehehehe

  8. eh i ade dpt email ni… tp yg alst tu sebenarnye lagi ensem dr abglong la… rongak lagi.. uhuhuh p/s: I donch think derang2 ni ensem la.. and apsal middle east n indians aje? mana brad pitt? ni jambu2 je.. laki jambu mana ensem. cam pompuan.
    I hate.

  9. abanglong Says:

    finsterina : ada lagi org lagi encem dari abanglong ? tak mungkin….. hahahahahaha

  10. i looooooovvvvvvvvvveeeeeeeeeeeee yoooooouuuuuuuu fazza!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: