ella : 18sx

smalam abanglong nak tidow awal. kat tv takder citer besh. seperti biasa; uniform tidow would be just an old t shirt round neck t shirt yg dah jadi bujur… kira low cut gak lah…. miahahahaha seksi gak aku neh. and a baggy short. ada ‘sahabat’ yang memerlukan fresh air.

maklong would be kain batik and t shirt… tapi takder la bedak bedak sejuk mind you hihihihi.

seperti biasa; bilik di huni oleh makhluk makhluk halus yang berkeliaran. lampu dah tutup and i dok cerita semut ngan ella. abang n kakak dia dah lena. cerita punya cerita i tak sedar bila i tertidow.

bangun pagi.

mama kat toilet, abang dan kakak dok kemas2 toto. ella gelak giler giler sambil tunjuk2 kat i

hahahaha papa pakai kain batik mama hahahahahahahahaha

ehhhh aku pun hairan.. camana jadi gitu ekkk!!!!

 

14 Responses to “ella : 18sx”

  1. Comeinye ella pajila tu… erk…tukar pakai kain? camana bley tak sedar tu??? erm….

  2. hahahaa!!! nampaknya ada satu peristiwa yang terjadi malam tadi…. jeng! jeng! jeng!

  3. abanglong Says:

    shai : tu adik ella pajilla…

    neeza : hahaha…

  4. abanglong, sedekah eila pajila kat shai bley? sukala kat dia… comeinye…eee dapat kat shai ni sure kene gomol….

  5. shai : u wont tahan dengan dia punya celoteh nanti hahahahaha

  6. really cute laaaaaaaaa🙂

  7. hehehe… comel lah ella pajila tu… bagi kat i boleh tak… leh wat member bercerita malam2…

  8. abanglong Says:

    farzilah : pic tu bukan ella la. tu pic adik ella….

  9. cute nya adik ella tu..ni musti adik ella salin pampers ( kain batik) daddy dia sebab kencing malam..ahakssssssss

  10. i know that not yuor ella pajilla… but i nak yr ella pajilla tu ler… nak wat teman membebel kat umah… adik ella?… bukan ella pajilla tu yuor last dotter ker?

  11. anak2 abang long semua pintar2…haha…(:

  12. arsaili : miahahahahahahahahahaha

    farzilah : nope she got another adik

  13. nono : thank God for that…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: