ambo ponin atau aku yg konpius

tadi sangkut jamn kat BU. terpandang sign board. amik pic tapi guna enpon tak berapa clear.so cari kat net.

new-1.jpg

dia cakap

power in your hands…..

tapi tunjuk orang main bola

iklan kat tv lagi power.. sepak bola sampai runtuh bangunan

tapi

bola kan orang guna kaki !!

abanglong konpius….

tolong clarify boleh???

16 Responses to “ambo ponin atau aku yg konpius”

  1. salam abglong, trimakasig singgah kat bicara santai. Tak ada shoutbox nk jerit so jerit kat cni ajalah… oppsss malangnya bicara santai nk berehat seketika.. author ponin & konpius… terkena virus dr abglong… hihihi…
    hav a nice day…..

  2. hahaha…. shai pun tak terpikir ek… abanglong ni memang direct translator la… kekekeke

  3. yela bang long, power at your hand, dapat tak goal keeper tangkap bola tuh…atas kederasan tendangan itu..gollllllllllllllllllllllllll

  4. hmm.. alaaa, celcom mmg tak kreatif. tu je. huhuhu.. :p

  5. setujuuuu… with arsaili…

    power in your hand… (me pengguna celcom yang setia since last 10 yrs) hehehe!

  6. ku ina : sama sama.ehhh apsal umah awak kena kunci plak ????

    shai : direct translator ? u mean terus alihbahasa?

  7. arsaili : hehehe dah lama sangat tak guna phone yg masuk2 coins tu!

    erni : neh kuning lawan biru….hehehehehe

    farzilah : uishhh dapat award celcom ni hehehehe

  8. alaa banglong ni..manyak mende lain lagi nak pikir….hehehe!
    tahniah dapat projek baru…bila nak tukar keta baru?

  9. Salam…abanglong oghe teganu ko????

  10. waliz: sama sama ek…. keta baru ?? ermmm takdok pitis ahhh hehehehe. penyakit enpitis hehehe…

    wanhidayat : kopok lekor poweredd neh… hehehehehe

  11. power in your hands = you have the power. agaknya laaa… orang tu kan lagi besar dari bangunan tinggi kat belakang tu.. bangunan tinggi2 menunjukkan satu negara la lebih kuran.. maknanya dia yang pakai baju celcom tu dah menguasai seluruh negara tu la… hahahaa… agaknya laaa..

  12. lol..seluk poket…hulur duit org tak pakai kaki…pakai tangan jugak…lainlah nak bayo ngan air liur…ngeh..ngeh..

  13. neeza : ermmm its subjective rite…. tapi frankly, i do respect ppl in adv business neh. mmg respect

    dbi : hahaha….

    erni : tambahan -> orang kuning lawan orang biru. abanglong kira orang ijau hehehehe

  14. hahaha … which reminds me of one iklan kat tv last time. iklan tu beriya2 tunjuk aksi jari telunjuk & jari hantu wat latihan lari lompat pagar etc etc etc preparing for sms pantas. alih2 penyudahnya yg menaip sms tu ibu jari. takde kaitan ngan jari2 lain pun!! most of the time iklan2 sekeliling kita ni mmg tak masuk akal la abanglong.

  15. abanglong Says:

    violet – hehehe. abglong suker tengok petronas time time raya. idea they all mmg klasss

  16. can get long service award for loyal customer like me ek…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: