telur ku kena rendam

this morning about 8 40 am abanglong dah ada kat pandan, ada some urusan with bank there. since the bank is yet to be open, i went to a bistro nearby to grab some quick breakfast. order ther roti bakar, kopi tarik and a set of half boiled egg.

masa waiter tu bawak telur… abanglong terkejut badak….

photo0205.jpg

mak ai…. telur ku kena rendam sendiri…. miahahahaha

nasib baik order telur sparuh masak, buatnya order nasi goreng paprik, maunya di bawak kuali ngan senduk senduk neh.

9 Responses to “telur ku kena rendam”

  1. tajuk yg sungguh menarik… dan waiter tu sungguh mengejutkan… first time baca kejadian sebegini.. ekekkekeke….

    p/s: tq dtg blog nat.. saya ada tag abang Long untuk abg Long jawab…

  2. ahahahaha tajuk tu sungguh menarik perhatian…. ni kat steven corner ke bang?

  3. self service la ni..tp dah check resit bellum..mana tau kena service charge and government tax lagi?

  4. mak aiii.. kena wat sendiri? memang kompem tak ramai yang makan telur separuh masak. hahahaha.

  5. abanglong Says:

    Nat : tu ler… tak pernah kena rendam telow sendiri miahahahaha

    shai : nope. some bistro in pandan.

    waliz : hahaha. confirm takder service charge.

    erni : the kedai quite lengang though. but its super clean

  6. title x leh bla..haha…

  7. mungkin dia selalu dapat complaint, kenapa terus ni keras sangat… kenapa lembik sangat.. haaaa.. ambik kau.. rendam sendiri.. baru lah ikut suka nak keras ke lembik.. tapi kan.. hihihiiii… cam something jek bila sebut cam tu.. hahaaaa!!!

  8. abanglong Says:

    pinky : errr salah tajuk ekkkk….. miahahahahaha

    neeza : hahahaha tu baru mintak telur rendam, klu mintak nasi goreng?? dia bawak kuali suruh goreng sendiri . tajuk ?? okeh laaaa hahahahaha

  9. hehehe…. self service banglong…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: