milo rasa telor

i was having late supper with my son yang baru kena sembelih lembu ari tu. we were watching CSI when he suggested that we go for some roti canai at mamaks nearby. dia lapar katanya. lapar memanjang!well, badan dia dah nak sama besar ngan abanglong dah ni. he can wear my size L shirts and i wear jeans size 31 or 32 same size as him tau!! ishh bebudak sekarang.

so at around 10pm adalah bapak dan anak menapak pegi kedai mamak dekat umah.

masa makan, he order roti tampal with milo kosong while i settled with roti bakar and nescafe tarik.

masa makan he asked me. papa, kenapa boy minum milo ni rasa telur ?

i said apsal lak, then i amik milo dia and taste it. normal jer rasa milo

nooo.. boy minum rasa telor laaaa papa

i dah nak panggil mamak tu… tetiba dia gelak…

minum “RASA” telor……

abanglong baru paham. both of us gelak cam tak hengat dunia.

oh my son!

applicable only to those yang ada telor!

7 Responses to “milo rasa telor”

  1. sungguh ‘advance’ hehe…

    tp perempuan pun ada telur kan? cuma tak boleh rasa le

    hehehehe

  2. hahahaha… abanglong kalau pasal lawak lucah ni memang jadi tol kekekeke

    how old is he ek?

  3. darling… hahahaha. kena pakai mikroskop tuu

    shai : its my son nyer soalan okeh.just 12 yrs

  4. eeeee… lawak lucah tgh malam- malam buta ni… nanti dia…

  5. farzilah… mana ada lucaaaah hehehehehe

  6. minum milo rasa telor. kalau makan telor?? nak rasa apa lak?? kehkehkehhh

  7. neeza – rasa kenyang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: