another spy cam

tot.jpg

got this frm my mail box. i erase the guys face to protect his dignity. tapi gambar ni dah tersebar kat net la bang….

atau mungkin dia pi tukar duit raya kat situ kot!!!

6 Responses to “another spy cam”

  1. ke dia beli number nak letak dalam ampau kan… lagi senang, kalau the receiver memang, dia jimat duit kannn… tak yah nak bagi byk2 duit kan… betul tak?… hehehe… (boleh ke pakai idea aku ni ek?!!)

  2. haiyo.. buat malu jer..

  3. dia pakai baju melayu ek? bukan baju cina ke? lain kali sruh dia pakai baju cina gee masjid. huhuhuhu….. hampeh nye brader, wat malu kaum je… malu oooooooooooooooo..
    klu abag long jumpa dia abang long tolongsekeh sekeh dia untuk orang melayu… wakekekkek… jumpa ke??????? salam ukhwah abang long…

  4. la.. dia pi solat jumaat la….

  5. farzilah,athirah,alhaddad and shai : tu ler, buat malu kaum jer.klu gian sangat pun, tukar ler baju dulu.

  6. boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodoh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: