effa lagi

this morning i went to effa’s office but as usual she doesnt entertain me anymore,another exec is sent instead. i called them few days back to check about my payments. the officer incharge told me that they still dont recieve any document yet from effa. cheh… looks like this month also i’m gonna miss their payments! shit

apparently there are a new form to be filled. this form neh i need to fill in all the items involved.means i need to show them (with proof) all the costings.let say my quotation is rm10 per item; i need to show them how much i pay for the material, the weight,dimensions, price and so on.i also need to fill in how much is the workmanship, and so on so on so on.i also need to declare my dick size all other costings,painting, and many many more bullshits. for each and every items i sold to them.

aduhai…. dah ler project2 yg outstanding rega dia almost the same as accord 3.0 sebijik. banyaaaak tu aku nak kena isi. satu satu item. tu satu, lagi satu big problem.. mana lagi aku nak cekau duit nak bayar gaji,rental and berbagai bagi outstanding nih if the payment tak masuk bulan ni.

payment co lain ada tapi sumer ciput2….

adehhhhhhh…

errr ada sapa2 nak jadi kerani sementara tak? kerja sukarela sebab abanglong tak mampu bayor gaji  hehehehe

7 Responses to “effa lagi”

  1. lain kali tunjuk jer ur big dick tu ke effa tu..biar pitam…. ngeh ngeh ngeh…

  2. I also need to declare my dick size <— please declare… lol

  3. i agak azam tahun baru si effa tu nak nyusahkan idup u susah sesusah susahnye … tak sayang keje le tu … manusia camni mmg buat semak je …

  4. senang je.. layan je dia.. gerenti settle.. hahaaa!!!

  5. dbi – wakakakaka…ambo jejaka pemalu weh!

    shai – hahahahaha.

    violet – entahlah. moga dia cepat sedar dan diberi petunjuk…..

  6. mistress – sobor ler ni…. klu owang lain rasa rasanya dah lama kena kungfu tuh

    neeza – hehehehe jom kita buat plan… cinta kolestrol utk si effa… miahahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: