awek kedai tomyam

venue: kedai tomyam near puchong

me and the queen pegi makan. the waiter asked me

abang nak makan apa.

i said siakap 3 rasa

then she turn to the wife

makcik nak makan apa?

aku senyum

tetiba kena cubit…ahaksss. aku terus ketawa.

no offence…. i love you just the way you are…

hehehehehe

siakap tiga rasa?

rasanya –> entah apa apa (3 rasa la tu)

11 Responses to “awek kedai tomyam”

  1. Kat Punchong Perdana ada satu restoran Thai

    Alisara Restoran.

    Boleh tahan rasanya (kira sedap ler).

    Tapi harga pun buleh tahan jugak ler ….

  2. hehehe!
    awek nak ambil ati abglong jer… coz she know you gonna pay for the bills.

  3. kesiannya kat dia… sampai ati u gelak kat dia adi… hehehehe

  4. i nak gelak jer..hahaha

  5. PB – mekasih, nanti saya cuba try test

    farzilah – yerkot hehehe

  6. shai – i senyum jer, tapi bila kena cubit i terus gelak hehehehe

    dbi – hehehehe🙂

  7. kesian kaklong…sabor je la

  8. hehehee… sorry ye.. tak sengaja nak gelak. kalau neeza kena cam tu kan. neeza cakap, dia ni bapak saya tau!! hahhaaa!!!

  9. arsaili , neeza- we had a good laugh over it after that. she said this the first and last dia datang this kedai haha, sib baik foods tak sedap.

  10. gatal nye awek tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: