rambu ramba

dah takleh on9 – streamyx dah kena potong.bill 2 bulan tertunggak

phone pun, kalau nombor2 tak familiar takut nak angkat – takut orang mintak utang

sengkek abiss neh.

 .

.

.

.

ada sapa sapa ada stock C4 tak ????

9 Responses to “rambu ramba”

  1. mintak dgn kitaorg buat apa..mintak la kat najib…nak pilihanraya ni mesti dia bagi free…hehehe

  2. abanglong Says:

    waliz – hehehehe gud idea tuuuu🙂

    neeza – C4 ? its not a citroen though. remember the Mongolian lady ????

  3. ooooo hehehe.. ingat dah.. nak letupkan effa ke?? hahahaha!!

  4. siannya…. effa takbaca ke blog ni? mmg patt kena tampar2 dia tu takde atiperut lansung…geram betul baca

  5. abanglong Says:

    neeza – hehehehehe

    yanglerni – kahkahkah… effa baca ni sure dia jatuh cinter terussss miahahahaha.

  6. hehehe… nak letup effa ek… kecian dia… kalau baca trus sakit jantung ni

  7. abanglong Says:

    farzilah – hehehehe biarkan siluncai terjun ngan labu dia!

  8. Jill Langous Says:

    Greetings from Melbourne. Thanks for the useful info. I’m doing a project at college and your content was quite useful. Thanks for sharing🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: