i want to expand

i love my business and i’m willing to sacrifice everything to ensure this business grow and become bigger.i’m willing to work hard and work smart. afterall, i’d really like to prove to me that even melayu can do this….

i had a future plan.i’m planning to expand my business beyond malaysia. market here is quite saturated and i need to explore other places.

to you, who lived,worked and stayed in countries other than malaysia; maybe you have the opportunities, maybe you had seen things that can turn into business there and here in malaysia and maybe you had contacts with those peoples. if you had a dream to be an entrepreneur, maybe we could work together..

who knows rite..

email me!

10 Responses to “i want to expand”

  1. emmmm… mcm tau2 jer abglong ni… just few days before i chit chating with my friend. rasa nak wat business le… tak leh tahan dgn makan gaji ni, tak ckup maaa… asyik2 lompat kerja… dah nak jadi katak ni tau… lompat sana sini. so to be safe rasanya nak wat side income ler… doing own business… kira- punya kira, rasa nak run own legal firm… ok tak?… 1 agreement dah dapat 3-10k kan… kalau 20 agreements?… wahhhh… byk gel… hik hik hik… mcm senang… ok tak idea i?…

    abglong nak wat business apa kat oversea?… nanti ada agreement boleh le bagi i draft. murah jer… kwn punya pasal… hehehe…

  2. saya pun minat biz2 ni..tp yg kecik2 je la..baru nak berjinak2 dgn biz..he3

  3. kat sini kan, tukang jual kayu kayu wangi ada cakap, kayu gaharu malaysia paling bermutu di dunia. sekilo sampai RM5K. tapi kata orang, kayu ni dalam hutan. kena upah orang asli la kot..

  4. abanglong Says:

    farzilah – wah… makcik kayoooo tu hehehe. mmg pun, loyer loyer ni keja senang, charge fullamak!!. masa i sign S&P agreement dulu, i sound cik loyer tu, saya yang sign berpuluh pages tapi saya gak kena bayar awak yerr…. sengih jer dia.

  5. abanglong Says:

    imtiaz – bagus tu, yg penting semangat dan keyakinan. tapi the most important thing yg abglong rasa lack pada org kita is consistancy….

    neeza – wah… mahalnyer kayu tu. errrr cuba promote tongkat ali… mungkin laku. senang skit nak cari! hehehehe🙂

  6. bisnes apala yang shai bley buat….modal nak blanjer sendiri tetiap bln pun x lepas adi… hehehehe

  7. u should go to indochina beb…
    nnti bila dbi ade modal..kiter join bley???

  8. abanglong BOLEH!!! wish u all the best…!

  9. abanglong Says:

    shai – i start my bis ni dulu pun takder modal…. slowly expand🙂

    dbi – china… ermmm huge market tu. jom!

  10. abanglong Says:

    waliz – tenkiu teacher🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: