misteri nusantara

almost 3 am. a hectic and tiring day today

and yet i cant sleep..

eyes wide open.

both tapak kaki terasa panas…

dulu pernah mengalami fenomena yang sama.

dah quite lama tak rasa panas tapak kaki ni.

panas, walau lantai marble yg sejuk itu.

kata orang… itu salah satu petanda sihir.

wallahuallam

nauzubillah.

9 Responses to “misteri nusantara”

  1. hi abg long.. enggak leh tdo lagi ker?
    heheh..

  2. oo ye ke kalau both tapak kaki rasa panas sbb ada org nak sihir? me selalu rasa tapak kaki sejuk sangat. tu tanda apa lak ye abanglong?

  3. abg long pernah kena macam tu ke sebelum ni?

    mudah2an cepat lah baik ya!

  4. salam abg long moga sihat selalu…lama tak ke mari..sibuk woo…dgr ayat ni bole membantu – ayat kursi, beberapa ayat dalam surat Al-Baqarah (tiga ayat terakhir), Surat Ali Imran, Surat Yasin, Surat Al-Jin, surat Al-Falaq dan Surat An-Naas untuk melindungi dari sihir dh kejahatan…berhati2 aa dunia perniagaan ni penuh hasad dan dengki

  5. erm…. tanda nak sepak orang kot….

  6. hmmm.. banyak banyak berdoa.. boleh semayang hajat. sebab kan biasa kalau kita ada business, ramai orang tak dengki.. Nauzubillah…

  7. hehehee.. silap tulis daaaa… ramai orang dengki… hehheee.. neeza yang kena sihir ni hehehee..

  8. abanglong Says:

    darling – klu both sejuk tu tandanya anda terlupa memakai bedak sejuk

    onde2 – terlalu banyak benda benda yang diluar batasan fikiran manusia berlaku. mungkin satu hari abanglong akan ceritakan disini….

  9. abanglong Says:

    arsaili – tau le hang sibuk… tu ler, tengok gak paper kot kot ada muka u jadi minister from malaysia timur hehehehehe. thanks for the ayat2 tu. abanglong ada gak baca2 tapi kadang2 terlupa dan terleka🙂

    shai – hehehe mungkin gak tu….

    neeza – biasalah, PHD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: