chenta IT

i was in YM with one wonderful friend whose life is surrounded by nothing but money.. and damn lot of it…. (dah she kerja in bank negara… banyak ler duit rite! i didnt mentioned that was her money hehehehe). terkeluar cerita about MIRC. An early version of internet chatting neh.

I was a kuli with one of the japs company masa tu. masih muda and hensem hihihi. now pun still maintain la encem tu (for those who wish to see my pic, it is posted here. )

Masa tu mmg dok giler IRC. Single and apparently no social life due to workload makes me hantu irc. Kenal ler this girl. I wish i could publish her real name but i really lupa nama dia.if she happens to read this blog, feel free to reminds me and introduce yourself ok.

To make this cerita cinta kolestrol more interesting, lets called her Ixora… nama biar glemer skit.

After a few times in the irc, she asked for a blind date.I said okeh la.cuma problem dia she was in KL and i was somewhere near sempadan nilai/selangor. she mintak jumpa at 7 30 pm coz she said she takmo balik lewat sangat.tak elok gadis balik malam2~ well, seems a nice girl tu; tak balik malam2. i was quite reluctant lah sbb nak drive at that time sure jamn.and i minta jumpa malam or on weekend but she convinced me so i finally agree lah.

on that particular day, after office, i drove to kl; hehehe nak jumpa awek nehhh…happy aperr.

nak jadikan citer, it was raining and the road was jamn like crazy. masa tu pakai wira manual…sib baik tak tercabut lutut tekan clutch. but somehow, using the cilok cilok skill i manage to reached the tempat pertemuan at about 7 50 rasanya. dari jauh i could see her, under the payung.she already told me forehand that she would be wearing this baju this color and so on. i cant see her face due to the rain but she was big. i kid u not….  no offence but she IS big.

when she masuk in the car, salam.. hi i’m adi and so on…

she terus tembak i

eh apa pasal lambat awak tak tau tengok jam ker… berapa lama saya tunggu tau.. dah la hujan… u tau tak betapa lama i dok tercegat tunggu u and bla bla bla bla bla bla….

serius! i was like…. Haaaahhhh..!!!

salam jer terus tembak mesingun.

and she mubles bla bla bla.

bila i tanya dia, nak gi makan/minum she said takmo, just hantar dia balik.

perghhhh…. it was my first and last meeting wif her hehehehe

ish, mintak maap lah. mintak maap sangat sangat… klu muka and body cam fasha sanda ker, angelina jolie ker.. okeh gak nak sembur abglong tak pasal pasal… hehehe

but untill now pun, klu i teringat that cerita, i will tersenyum… mmg cinta kolestrol!

ngehngehngeh…

10 Responses to “chenta IT”

  1. aku ingatkan tembak apa laaa.. wekekeek!!!!! pompan owh pompan.. mmg xlekang dari sifat bebel.. mcm aku jugak wakakakak!!!

  2. kahkahkah!!! terkena ye abanglong.. kesian abanglong.. cinta kolestrol… tapi kan, nape minah tu buat cam tu yek? patut nya first impression, jaga la hati orang tu.. tapi rasanya, kalau dia jaga hati abang long pun.. abanglong tak nak kot kat dia.. tu pasal dia wat cam tu.. hehehe…

  3. huhu dd.ciannn
    uik.mcm kenal je id iEn ni.dak celcom chat ke ape ek.hmmm…

  4. abanglong Says:

    ien – hehehe… namun, disebabkan seorang perempuanlah; abanglong dapat bernafas di dunia ini…🙂

    neeza – hahaha tu ler pasal. i already told her upfront that i takut jamn, and tetiba bila i sampai terus marah2… ish. but sib baik dia tak tumbuk… hahahaha mau patah lima gigi klu tengok lengan dia.

  5. what a blind date…. hehehehe…. still in irc adi? cenel mana tu? sexmelayu ke? hak hak hak

  6. abanglong Says:

    shai – acara IRC or whatsoever dah lama abanglong bersara🙂 YM only – crvguykl

  7. Farzilah Says:

    hehehe… kecian abglong. baru jumpa dah kena tembak. sure rasa tak berbaloi… mungkin that gurl tgh PMS kot, that y muddy…

  8. abanglong Says:

    farzilah – itu ler.. klu angelina jolie atau angelina juling pun takper la jugak

  9. Farzilah Says:

    hehehe… sebab dia bukan angelina jolie le dia wat blind date dgn abglong… kalu idak, kem salam jer ler…

  10. abanglong Says:

    farzilah – hahahahaha…. betul tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: