friday rumbles

bersiaran dari kedai mamak selepas solat jumaat. abanglong terlena time khatib berkhutbah.maybe too tired but most probably due to the imam yg dok mumbles sowang sowang.serious…. donno apa dia cakap. maybe he forgot to bring his gigi palsu kot.

signature and bank

i mintak some1 to sign a form for me nak send to bank. an introducer coz i need to open a new bank account. boleh dia sign tu tak sama dengan record bank.bila i tanya kenapa sign different, boleh dia jawab saja sbb takut orang tau signature dia. udah bank dah reject…. cheh

 moni moni

sengkek giler neh. tak tau la bila dapat payments… ada few project yg masih tertangguh sbb tak leh nak start… alahai!

 car for sale

BMW 320i year 2005. local spect.director owner, look like new.immaculate condition. accident free. color black, dakota leather interior, very well kept. maintained and serviced by autobavaria with valid service records.rm 158 k only.negiotable.

anyone interested??

ermmmm it wasnt my car anyway, i dok baca dalam paper neh….. ngehngehngeh.

9 Responses to “friday rumbles”

  1. gile ek? jual keta orang. baik gi mendesign. kelakar la u ni..

  2. abanglong Says:

    erni – hahahaha.. i menyampaikan apa yg i baca dalam paper tuuuuu hahahaha

  3. someone yang sjadi introducer tu gilo ko apo.. ade ke bagi alasan takut orang tau signature dia.. esok esok nak keluar duit EPF, buat la gitu lagik. tak pasal2 masuk jail kena charge nak songlap duit orang… ceh ceh..

  4. hampeh la u ni adi. slalu camni tau… ingatkan u nak beli kete tu….

    shai ketuk-ketuk jari adi

  5. abanglong Says:

    neeza- entahlah. nak marah pun dah tak tau cemana nak marah dah…. entahlah !

    shai – hahahaha…. i just baca iklan dalam paper… miahahahahaha

  6. Farzilah Says:

    tu beemer saper? abglong ker?

  7. abanglong Says:

    farzilah – idak ler… tu iklan dalam paper star yg abanglong dok baca masa makan tu hehehehe

  8. Farzilah Says:

    cehhhhh…

  9. abanglong Says:

    farzilah – ngehngehngeh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: