a horny saturday

today, as i was driving to work at around 9 am,i was listening to westlife, an old songs when i recieved a call from a friend.talk about business and future projects which still tak nampak bayang.

one of my staff who lived in shah alam didnt come to work. when asked the other guy; he mentioned that that person cannot come to work due to takder duit. adehhhh.cepat… i nak C4 tu cepat!!!! entahlah, i’ve done all my best utk cari sources utk cover for them; tapi tak cukup. ishhhhhh

i suppose to design some stuff for customer. sambung semalam punya design which still hanging coz i dah tepu. no idea neh. tension betul.i did try to face the banks and asked for loans, tapi sumer mangkuk hayun. almost all of them mintak benda yang bukan bukan. one of the nice cyberfriend who also a blogger did gave some contacts to me.a government agency which i quite doubt prior to past experiences.anyway, maybe next week i’ll try to contact them.

All of these makes me sad.I know i could go very far in this line but these financial woes is a really really big hurdle to me. My company is just 3 months old.How i could possible to provide six month bank statement as requested by the banks ?? I’ve spent close to 100k of my own savings plus some helps from the family to ensure this business moving.Now dah habis, dah habis sumber nak korek dah. As i told the banker, i had a very bright future, many projects are coming in and i’m stuck and i need financial injection to move further.They can see that in the first three months my sales already shown a very handsome figure( i pun hensem gak tau!!hihihi) cuma the problem is i tak dapat payments; and that’s why i cannot gerak lebih.

And he told me, kalau awak tak dapat payment, macamana awak nak bayar bank ????

Aku rasa nak hempuk jer ngan keyboard!

Yep, this company is a small company and i have no relation whatsoever with any big names.Tak ada datuk and tak ada tan sri.Yes, my daddy is a datuk. tapi dia dapat datuk tu sebab dia ada cucu, tak kira. Mungkin kalau ada one of the director ni bin Jamaluddin or bin Abdullah – mungkin cepat skit kot.

Entahlah…. i really need to do something.I need to do fast… but what else could i do ???

8 Responses to “a horny saturday”

  1. Abglong, tima kasih coz sudi jenguk my humble blog….
    Do drop by again….🙂
    Nway, hempuk je dgn keyboard tu!!!
    Kalo cam gitu gayanya mmg susahlah comp melayu nak naik….
    I wish u all d best ye bang…..
    May the force be with you!!!(mcm biasa dgq kan?hahahaha)

  2. nak suruh sabar, dah tak larat sabar dah kot.. takpelah.. cam ni..malam ni kita gi cari C4 tu.. kita letupkan sape sape yang berkenaan.. heheheheee.. ada berani??? kihkihkih…

  3. sian banglong..camner nak tolong nih…..memang kalo kita usaha sungguh2 dgn kederat kita diaorg tak pecaya tp kalau malaun2 yg buat bisness dia org bagi…banglong ni mesti bukan org umnoputra..kalo tak mesti dah lama kaya…shhhhhh!

  4. Encik Adi, esok mai opis saya ek

  5. abanglong Says:

    sue – mekasih. biasalah, itu antara dugaan n cubaan utk berjaya.namun terkadang terfikir, dugaan ini terlalu berat utk ditanggung sendirian.laman blog simple ini menjadi sedikit ruang utk abglong bercerita mengenai masalah dan keluhan peribadi.bukan utk memohon simpati, ianya sekadar sedikit luahan hati moga diri ini lebih tabah dan tenang serta mampu mengatasi halangan itu….

  6. abanglong Says:

    neeza – jom. pi beli kat pasar malam ada kot…

    waliz – hahaha, tu ler pasal. masalahnya, orang yg ada kaitan ngan somebody somebody tu; tak tau buat keja. harap projek and bantuan jer salalu masuk. kerja tah mana mana…. kita yg betul2 nak buat kerja ni, macam macam problem masalahnya..

    shai- awat… shai ada supply C4 ker? hehehehehe

  7. Farzilah Says:

    abglong… sabar na. mmg biasa le bank ni. suka ler tanya n ask all the un relevent Q to us… sabar yer abglong…

  8. abanglong Says:

    farzilah – iyyooo laaaa. dah abish sabaq ni noooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: