erra fazira – laser disc!! dont play play

me and the family pegi visit a close friend yesterday.we knew them since uni years.both of us, me and maklong mmg baik ngan this couple, kira ngam and satu kepala lah. cuma dah lama tak jumpa coz the hubby was working in Dubai; they just came back here for good.

her wife : ehhh ella pajilla dah besar ler sekarang… cantik auntie tengok..

ella sengih sengih

mama ella : alaaa..besar pun hisap susu botol lagi tuuu.

ella pajila :alah… papa tu; dah besha pun icap tetek agi!!!!

i dont want to translate; u guys figure out what she said.

aku gelak giler.my fren siap tepuk2 meja gelak… maklong muka merah padam hihhi.

and ella ? she just continue main lego with my friends dotter

dont play play with her…. i mean it! miahahahahahahahaha

18 Responses to “erra fazira – laser disc!! dont play play”

  1. beraliharah Says:

    thanks datang kat blog saya….

    ni ella pajilaa ada nampak ker? hehehehe….kantoiiii

  2. isk betul ke apa yg si ella tu ckp? dia pernah tertengok kot…hahhaha

    abglong selalu ke hj tapah ke? kalau kesana boleh saya join sekali…nanti sy bg no telefon..emel saya kat sini xxxxxxxx

  3. Hahahahhaaa!!! lain kali sebelum nak tido, angkat ella tido kat bawah atau bilik lain… tak pasal pasal ella nampak abanglong dot dot dot….

  4. pe aaa dd nih. sekali kantoi daaaaaaaaaa . huhu

  5. ishkk.. nasib baek ella tu tak reti rakam.. pastu upload kat youtube.. bwahahha jemm

  6. abanglong Says:

    beralih arah – hehehe sama sama. ella tu suka reka reka cerita….miahahahahaha

    uncleJ – ella malam2 tido lena… hehehehehe. okeh, sya dah mail. nanti klu saya pegi sana saya call. roti sadin on da house hehehehe

  7. abanglong Says:

    neeza – itulah masalah ngan pendatang tanpa izin neh….. hahahahahaha

    riena – tak kantoi laaaa hahahahahahaha

    lediagli – owhhh tidak!🙂

  8. wakakakakaka… baik dia perli pak dia….

  9. muahahaha sungguh laser disc…
    papa ella kantoi di situh…🙂

  10. abanglong Says:

    shai – hahaha…. laser disc🙂

    chique – kadang kadang tension gak, tak berhenti bercakap!! hehehe. tapi klu dia tidur or pi school, rasa sunyi plak!

  11. abanglong- u icap aper agi???…ahaks

  12. Farzilah Says:

    hahaha…. itu ella pajilah ada bakat jadi loyar buruk bila dah beso nanti…

  13. abanglong Says:

    dbi – patik tidak bersalah tuanku….miahahahahahaha. doh guane kighe aji deghih demo lenning…?

    farzilah – hahaha… itulah, bahaya neh.

  14. omg!

    kantoi!

    kne sbijik!

    wakakakakaka!

    kompem mase tu ktawe gile kuat lebeh drpd bese!

    coz nak kave malu!

    :))

  15. abanglong Says:

    hummy- takder la cover sgt sbb my friends tu kira dah sekepala lah. buatnya ella sound camtu time tengah family gathering, mau pengsan hahahaha

  16. mem -huhuhu kena berhati hati dijalan raya sih

  17. NANI O ITTERUN DA. TSUKEBE DA NA. HONTO NI..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: