alfatihah- tapi maaf aku tak balik

i received a call from a quite familiar number

hadi; tok cik dah meninggal…. the other side said

yer ker, innalillah… i respond

kami nak balik ni. keta kau kosong tak? nak letak faiz skali .

i said; sorry saya tak balik

dia mula marah… kau ni apaaa laaa. tok cik bukan orang lain tau.

and i said.. tau, tapi encik salah nombor!

this particular 01638475XX dah many many time called me and dah many many time i cakap; i bukan hadi. ni salah nombor…

anyway, alfatihah to tok cik…. whoever he/she was.

13 Responses to “alfatihah- tapi maaf aku tak balik”

  1. Alex Lacey Says:

    huk aloh….buat letih dia marah abelong huhuhu….alfatihah jugok la ko tok cik…

  2. alfatihah kat tok chik.. sape lah agaknya caller tu yek??

  3. abanglong Says:

    alex, neeza – moral of story; kalau sekali orang cakap salah nombor; delete la my name tu kan!!

  4. salam abanglong. emel saya budindo2003@yahoo.com. boleh saja berhubung.

  5. ni masalahnya kat malaysia suka recycle number…ahaks

  6. Farzilah Says:

    alfatihah to tok cik…. apa le tak paham bahasa yer…

  7. hahhahahaha..relly funny..ops anyway takziah ntuk family tok cik

  8. 016? meh sini meh i check numbernya.. :p

  9. abanglong Says:

    arsaili – yeah.could be olso.

    farzilah ,cemut,erni – alfatihah…

  10. miahahaha…. sengal… i pun ada satu gak adi. but bukan org meninggal.. cuma a gf to a bf. this gf always thought my number is her bf’s no. Sms ayat2 cintan nih… never call me… too bad huh? mula2 i balas wrong number tapi dia makin kerap… finally i layan la.. skali skala nyamar jadi bf orang lain besh gak kan kan kan….macam2 ada….

  11. abanglong Says:

    shai – yeah… seronot noooo kenakan orang!!

  12. ekekeke!

    ade gak pngalaman org slh no!

    seap tuduh ai curik tepon!

    las2 ai soh mamat tu cek kat maxis sendri..

    n d next day laki tu call mintak maap!

    hahahaha!

    sgt menyakitkan ati bile dituduh sbg pencuri!

    btw..

    takziah to tok chik!

  13. abanglong Says:

    hummy – wah.. lagi dasat noooo hehehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: