weekend seorang bapak

pesta buku

sabtu, bawak the kids and maklong pegi pesta buku. ramai giler. keta

park di bahu bahu jalan. a sign of tak ada parking nanti

lunch kat yaohan, almost semua kedai makan penuh! kat pesta buku

plak,mmg pesta! ramai yg amat. tension pakcik…

called from a friend

ada terima call from a friend. dalam kesempitan dan kesusahan…

mengharapkan sedikit pinjaman. i said, i pun kurang duit but

i try to cari nanti.

AF

laaayaaaaan! tengok sambil dikelilingi oleh pengkritik

pengkritik tak bertauliah…

hehehe. ela pajila berlatih menari menuju puncak!!

ahad

asked the bibik tu kuarkan ayam. masak gulai ayam,

masak kerang, maklong

goreng ikan. the son siap bodeks, papa masak

dapat 98%

hehehehe..

14 Responses to “weekend seorang bapak”

  1. wah!

    lupe ade bookfair!

    hesh!

    kalo x bole borong novel!

    ;(

  2. perrgghhhh… papa tahu tak.. yang mama dah suruh the son tu say such things… so that papa selalu duduk dapur.. hehehee..

    ella pajila nak masuk AF lak ke? hehee..

  3. abanglong Says:

    hummy – ada lagi sampai next week rasanya ! ela pajila seronot borong buku kaler kaler.

    neeza – miahahahaha… kena cek komplot nih! but, anyhow.. i luv masak masak nih. ermmm lama tak buat singgeyy!!

  4. salam abg long……..
    my wekend ZzZzZzZzZzZ…………….. hehehe

  5. kann..motif mak long..bukan kak long ker???..nak muder sesorang la tu….

  6. abanglong Says:

    ku inia – how i wish boleh tedow jer weekend. ela pajila akan amik pestol air tau!!

    dbi – miahahahaha…. kekgi sengih aaa tuuu hehehe. masih muda dan bertenaga. bersih suci dan bermutu… gunakan tanpa was was🙂

  7. err banglong ada beli apa2 buku tak? example:how to be a millionnaire in one day….? larikkkkk!

  8. abanglong Says:

    waliz – takdo bli apo apo. dok kumpul free gift jer hehehe.

  9. ababg long..

    sy pun p juga berasak2 kt situ, tiap thn tak buleh miss…

    anak nk cari Harry Potter…tp mana nk cari …puas pusing..sy ckp
    blk je..cari kat kedai buku yg biasa kita pergi tu…sah2 kita tau rak yg mana
    tapi best gak
    sy jumpa novelis, jumpa blogger…

  10. abanglong Says:

    kujie – ada terperasan harry potter but versi kulit nipis. tapi tak hengat which booth hehehe. nampak jehan miskin and another actress which i luper nama dok sign otograp kat one of the booth tu.

  11. Farzilah Says:

    rajinya papa masak… next time blh masak lagi kan…papa masak2 ari lagi best! mama pun suka… hehehe…

    sampai final AF, pandai ler si ella pajila dance menuju puncak tu abglong!

    my weekend.. g gym setelah hampir dua tahun tak pergi. malam tu, sakit2 satu badan… hehehe! padan muka…

  12. abanglong Says:

    farzilah – masak tu satu hobi time tensen🙂 ela now sibuk dok ajar adik dia lak. tapi adik dia tau nyanyi burung kakak tua only !!!

  13. Farzilah Says:

    erkkkk… ella ada adik ker? i tot ella the younges in d family…. correct me…

  14. abanglong Says:

    farzilah – yup, ella ada adik lagi sowang… sedang di training oleh kakak dia neh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: