the truth….

 

from my mailbox…

9 Responses to “the truth….”

  1. tak faham lah abanglong.. wallet hampir E faham laa.. Fuel tu full kan.. apa kena mengena abanglong? explain sikit ye..🙂

  2. abanglong Says:

    neeza – means, makin tinggi harga minyak, makin sikit la pitis…..🙂

  3. minyak naik ke abanglong? takde pulak terbaca kat berita ni… ke neeza yang duduk bawah tempurung hehee..

  4. Farzilah Says:

    hehehe… pandai org yang design fuel wallet meter ni… thats the reality….

  5. abanglong Says:

    neeza- takder, paklah cakap nak turunkan harga minyak! fuyyooo bagushhh.

    farzilah – kreatif kan!

  6. Farzilah Says:

    yahhhh… my co. just give us 100% increment for transport allowance tau… bestnya! (tak ler byk pun 400 sebulan jer) .60 per kilometer… ok ler gak kan, dari co. yang tak bagi lansung!

    sayang le plak i pada company ni! hehehe…

  7. abanglong Says:

    farzilah – kira okeh laaa tuuu.

  8. Farzilah Says:

    mmg ok! tapi nak minta increment 100% ok tak?….

  9. oshkosh Says:

    hehehehe… nampaknya semua dah jadi kenyataan… fuel price go up, lesser money in my pocket… ayoyoyo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: