in deep trouble

Ce que les dauphins nous prennent
Juste quelques poissons du fond de l’eau
Ce que les dauphins amènent
Les messages d’amour des animaux

Sur une vague géante
Ils ont parcouru la voie lactée
Pour m’apporter
Une lettre du roi Hemci

La sorcière des Elfes nous a volé
Une pierre sacrée
C’est la pierre bleue qui donne
L’azur au ciel et la vie à l’eau

Bonne fée aidez-nous vite
Notre océan se change en ruisseau
Il n’y a plus de bateaux
Notre ciel devient tout gris

On a peur des ombres de la nuit
Rendez-nous notre lumière
Et chassez les sorcières loin d’ici
Dans l’infini

 

klu tak paham, jangan bimbang. abglong pun tak paham sepatah haram ; i just copy and paste from the net.mungkin dia citer pasal dolphin dalam oceans kot… kan ada words dauphins dengan ecean tu….

its just that i had so many things in minds that makes me feel so down….

YA ALLAH, tabahkan hati dan teguhkan imanku,dalam menghadapi segala ujian dan dugaanMu…. amin.

15 Responses to “in deep trouble”

  1. we r in d same boat lah bang….me too…byk sgt dlm pala otak…sampai m thinking of leaving….perhaps go 2 a new place wif fisyal n start a new life where there’s nobody know me… :(…but then it wont settle d problem rite?coz m running from it…not face it….Semoga kita berdua dpt solve our problem wif d best way n Allah sentiasa membantu kita……(abg, su ni pemalas tggl komen…tp xbermaksud su xmsk ur blog tau…blh kata hari2 jenguk…huu huu…)

  2. i thought I’ve landed on a foreign blog! LOL i mean, with all the french words and all, I thought i wrongly clicked something!

    anyway, thanks for dropping by my home, and you’ve got an interesting blog here. I was looking for your chat box, but can’t find one.

  3. abanglong Says:

    farah – hehehe no worries okeh. ermmm mmg at this page cannot put chat widgets until i upgrade.

  4. Hi bang…rs dis moning, su dh tggl komen…but nw bila buka rupanya my komen xdak…nway u take cre n i hope sume prob akan setel dgn baik… we r in d same boat bang…me have a lot of problems gak till m thinking of leaving n start my new life sumwhere else wif ical…but then su cuma akan lari but d problem still x solve…x guna gak kan…d most we can do is face it n always remember dat Allah knows d best for us kan…..cheers bang….

  5. eh ada lak….hmmm abaikan je ye…hahahhahaha…blur mcm yg tkg taip gak!!!!

  6. semoga belitan kesulitan tidak lama….mung kan survivor…🙂

  7. heee~

    amek!

    kalo tensi je kua bahse aseng ek?

    kekeke!

    cheer up abg long!

    smoge cpat2 setel ur probs!

  8. sekali lagu spanish daaaa..

    tabahkan hati abanglong. Banyakkan berdoa. Semoga Allah permudahkan segala kesusahan dan meleraikan semua kekusutan abanglong tu. Insyaallah…

  9. u will get through all this…believe me.!

  10. salam abg long,come on..u can do it..up n down kan perkara biasa..but if u down make sure u can up again..ahaks…apasal teringat viagra lak..ekekeke

  11. abanglong Says:

    sue – biasalah.. cam cipsmore. kejap takde kejap ada. anyway, thanks. hari2 hidup ni penuh dugaan dan ujian; namun kita sering terlupa akan nikmat2 hidup ini kan. kita sering terlupa nikmat menyedut udara dan kita sering alpa dengan nikmat serta hikmah yang lain…

    dbi – hehehe… bak mai sotong dua tiga kelo!!!

  12. abanglong Says:

    hummy – miahahahaha; mimpi pun cakap tagalog kot

    neeza – insyaallah… thanks🙂

    waliz – thanks…

  13. abanglong Says:

    arsaili – hahahahaha…. you run from title (lari dari tajuk) la kot.. tapi betullah apa yg u cakap, life is more to ups and downs. ada suker n duker.. errr i dont need those blue pills though hahaha

  14. Farzilah Says:

    sabar yer abglong… byk kan berdoa pada Allah swt.

  15. abanglong Says:

    farzilah – mekasyiihhhh🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: