artis kawin datuk?

me got this pic in me punya mail

me dont really know the lady

me dont really know the male olso

they wrote to me, azharina married this kelantanese datuk

me donno.. me ask u.. izzit tru?

 

10 Responses to “artis kawin datuk?”

  1. azharina ke tu?

    nmpk kurus n laen sket!

    tp btol2 datuk somi de kalo btol!

    hahahaha!

  2. kan dh kecoh dia kawin ngn suami org..siap masuk melodi tv3 lagi kan…🙂

  3. penah dengar cite ni.. kononnya dia memang suka lelaki berumur.. hehehehe.. tapi agak agaknya la.. kalau pakcik tua tu bukan dato’, dia nak tak? tak mungkinnnnnn…. hehehee

  4. abanglong Says:

    HUMMY – ONTAH.. ABGLONG TAK KENAL DIA…

    AZIS – YER KERR… TAK PERASAN LEW.. AND MELODY PUN JARANG TENGOK

    NEEZA – HAHAHA… ABANGLONG JAUH LAGI ENCEM KAN… TAK GITUU! MIAHAHAHA

  5. erkkkk… i know the story about azharina jadi 3rd wife to One dato’ ni… but me mcm tak caya tu azharina ler… kurus le plak dia… bukan dia chubby2 ker?…

    and the dato’…. erkkkkk no comment lorrrr… for me, cari ler dato’ yang ok skit… like dato K ker… hehehe! (nampak sgt i suka dato’ K kan)

    dah jodoh kan, apa nak wat…

  6. baru nak kata sebenarnya.. kalau lah dia jumpa abanlong (yg dalam gambar tu ;)) agaknya nak tak dia?? heheeee..

  7. abanglong Says:

    farzilah – hahaha, dah jodoh kaaaaan! (wondering, andai that pakcik itu hanya seorang tok siak di surau, sanggup kah dia ???)

    neeza – miahahahaha…. abglong yang tannak ! bwahahahahahahaha

  8. Farzilah Says:

    she married the Dato’ coz of the money + care + luv tooo… but the tok sik only have care + luv maaaa…

  9. Thanks for sharing, Really cool Really nice blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: