lumrah manusia

kadang kala

 ketika kita menangis 

 tiada orang nampak tangisan kita

kadang kala

ketika kita sedang menderita

tiada orang nampak akan derita kita

kadang kala

ketika kita risau

tiada orang nampak kerisauan kita

kadang kala

ketika kita gembira

tiada orang nampak kegembiraan kita

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

tapi  KENTUT sekali jer cukup

semua orang bau…..

.

.

.

.

.from my mailbox…

miahahahahahahaha

 

 

8 Responses to “lumrah manusia”

  1. rasanya isteri mesti tahu semua itu , kan …..

  2. lor dd.x pandai kaber lah tu. LOL

  3. hehehehe….. kalau kentut tak berbau dalam khalayak ramai, takde orang tahu… dengan syarat kita cakap “sape lah yang kentut ni:” hahaha!!!

  4. hahahaha!

    kentut peram ke?

  5. abanglong Says:

    pB – ermmm maybe lah kan… telephatic kot🙂

    riena – awat, you selalu kaber kaa??? miahahahahaha

    neeza – ermmmm hehehehehe

    hummy – labu peram.

    ermmm i came across some rencana kat discovery channel some times ago. those mat saleh ada buat research about kentut… interesting and funny seh.

  6. Farzilah Says:

    hehehe… betul le tu…

    tp bila i gelak, satu opis dengar abglong… hehehe!

    but when i cry… im alone all the time… yang nampak pun wat- wat tak nampak…

    itu ler lumrah alam…

  7. Biasala tu ,…zaman sekarang duit lebih dipentingkan dari budibhasa ,bila kita susah xde sapa mengaku sedara tapi bila kita skit beduyun2 manusia datang mengaku sedara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: