budak sekolah jadi pelacur

abglong baca metro – kisah budak form 5.

dah 3 tahun jadi gadis touch, pay and go. 3 tahun bisnes, saving dah 80K

mak ai…

dah lah budak gganung. tu pong terkantoi sbb ‘benda tu’ cedera after layan pak arab dari timur tengah.

ermmm klu dia pegi klinik dr blogger kita tu, maybe ada entry dia!!!

entahlah….

2k to 4k per shot

entahlah.

its might be just the tip of the iceberg!

 

8 Responses to “budak sekolah jadi pelacur”

  1. Farzilah Says:

    huiyoooo…

    3 thn saving 80k… she must be gud saver… i dah kerja 5 thn… nak cari saving 10k pun susah gel!

  2. gile byk saving!

    tp syg..

    dwet x halal!

    nape ek doank salu wat kptsn gni?

    jd prostitute sme!

    ishk~

  3. hmm.. saving 80k, dosa dia entah dah brape k agaknye ek?😦

  4. abanglong Says:

    farzilah – itu ler… maju bisnes diaa hehehe

    hummy – duit bukan segalanya. mungkin dari segi jumlah, agak banyak.. tapi besok besok… PANASSSSSSS!!!!

    erni – sedih bila baca… moga Tuhan bukakan pintu taubat untuk dia.

  5. btol ak skong ko 100%…………

  6. Farzilah Says:

    mmg maju ler bizz dia… we should learn from her how to have that kind of saving in five yrs… huwahahahha…

  7. what? $2k-4k?? supermodel ka?? her clients really stupid to be con hahaha…

    anak2 pompuan ni takut betul nak jaga… aritu tangkap budak U jadi pros, tempat landing.. hotel bayar by hour.. husband of my wife colleague pretend to be her client… kesian mak bapak… nauzubillah

  8. nak kaya cepat ah 2……………sedap kan bila dah terkoyak,baru ko rasa seksannya…taubat ah cepat…………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: