nasi lemak buah bidara!

a few nights ago, i was staring point blank at this notebook, i can think no more alas i had to do the design for the pak arab. so many things happened and i was somehow depressed. i’ve tried all my best to be calm and keep talking to myself; sabar…ini hanya dugaan.. repeatedly seems making things worse.

i grab the car key and it was about 2 in the morning.i leave a note to dear wife that i’m going out for a drink. just in case she woke up and tengok i’m not around.

leasure drive. i love it. cruising by the speed limit and listening to some nice tunes somehow a bit melegakan. end up having some nescafe tarik and nasi lemak paru at the famous nasi lemak antarabangsa in kl. still quite pack even at that wee hour.

i was alone though i’d love a company to share some stories and crack some jokes. next time sapa nak ikut ???? email me k!

on the way back… took a longer way back. onto the sentul hiway, to mrr2, towards kesas and then ldp.

i should have bring those peanut… it keeps me AWAKE.

15 Responses to “nasi lemak buah bidara!”

  1. salam abg long..take it easy la…uikss bes ke nasi lemak antarabangsa tu…i went to that area once, masa dr institute peadetrik..tapi tak tempting nak singgah..maybe jalan tgh construction kot. But i love nasi lemak kat mamamk d shah alam infont quality hotel..apa nama dia..tak ingat..apa bistro tah

  2. salam

    tak pernah makan nasi lemak antarabangsa tu ….

    aBear bukan jenis kaki makan ….

    sesat ker bila balik tu ….?
    silap masuk junction ….??

  3. Farzilah Says:

    eeemmmm… sedapnya nasi lemak paru… terbayang- bayang nasi lemak panas with paru. kena plak kopi o…

    sedap gilerrrr!!!

    tp nasi lemak antarabangsa tu mmg tak sedap. sambal cam tak masak jer… donno y ler ramai yang suka…

  4. nak ekottt!

    x pna mkn kat ctu!

    hehehe!

  5. abanglong Says:

    arsaili – if i went to kg baru, i prefer the bubur nasi. the one with lots of additionals yg kita boleh request and cook upon order. very nice🙂

  6. abanglong Says:

    pB – actually nasi lemak tu takder lah sedap sangat.kira okay laahabglong pernah makan yang laaaaagi sedap di tempat tempat lain. its just that kedai tu dah femes dan dikunjungi ramai. ajak ler abear sesekali. pegi time budak budak sumer dah tedow.
    time balik, bukan sesat. saja jer nak ikut jalan jauh.🙂

  7. abanglong Says:

    erni – dulu abglong suka makan nasi sup kat roundabout alor gajah. tapi now dah takder….🙂

  8. abanglong Says:

    hummy – boleh… nanti hummy banjer ekkk hehehehe

  9. kekekeke!

    harge bape?

    kne stenbai korek tabung!

    hahahaha!

    btw..

    abglong stay area mane ek?

  10. abanglong Says:

    hummy – nak banja ekk abglong nak nasi lomak paru, ayam, kerang pastu sambal bilis with telur mata. nasi lebih skit. air neslo ais kawwww.. okeh ?? hehe

    abglong berlokasi di puchong🙂

  11. mak oiii~

    mkn ngalahkan ibu ngandung!

    wahahaha!

    lorh..

    puchong?

    dkat je!

    lalu kj tu jejenguk aa sy dcni!

    hikhik~

  12. abanglong Says:

    hummy – banyak pahala kenyangkan orang lapar hehehe

  13. nak ikut…

  14. azi – JOM

  15. farzilah… ko jgn nk mngata… x elok.. dorang pnat2 masak sAmbal 4 jam.. bonda ajar dorang dah 35 thun.. aku blom lahir lagi.. skang dah maju.. klu smbal x msk nenek aku x kasi jual… aku rase klu ko ade dpan die n ko ckap cmtu…. free2 je mlut ko kne cili lazer dri mlut nnek aku.. cakap kutuk blakang2 x maenla… meh kutuk dpan aku… ade yg makan slipar jamban aku kang..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: