kancil, jeans biru dan tshirt…dot dot dot

semalam buat keja bodo hehehehe.

pegi opish tapi takder idea nak wat design. otak berserabut. well, on normall days; my work attire would be jeans and tshirt or kadang kadang with kemeja. casual and senang. (however i ada spare slack and long sleeve kemeja kat opish- just in case). but most of the time, if there is no appointment upfront, i would turn in just jeans n tshirt jer lah.

so semalam its the same, old jeans with tshirt.

takder keja, i pinjam kancil my staff. told him klu u nak kuar, u take my car. i drove to Bangsar. pegi one of the Honda shop. it was the same kedai that i purchased the brand new CRV ivtec in yr 02.

nak test drive accord 08 nih

upon park the kancil kat depan kedai…. and i think the salesman inside could notice me thru the glass doors and walls tu.

masuk dalam.

salesman datang.. greet me.

he is young.

i mintak pamplet accord. he said tak ada. he flip out the price list…

mahal keta ni encik.. dekat 180k.

i just nod

tengok tengok the car.. nice though i could not quite understand about the bulging eye

inside- very nice. but it missed the sat nav screen seen in other models for other countries.

politely asked the salesman… boleh test drive tak ni.

he smiled and said NO

.

.

.

.

.

miahahahahaha

mungkin dalam ati dia kata

cehhh mamat nih, bawak kancil. pakai jeans buruk and tshirt sempoi. nak test accord!!! pirrraaahh

hehehehe

i wasnt kecik ati. saja jer nak test market in those costumes and driving kancil

next two weeks, i’ll come again; turn in in the same dress code tapi will drive the E class. dad ada keja and the car would be mine for one week.agak agak camana layanan dia ekk? hehehehe

aku bukan ada duit nak bli pong.. saja jer nak try.

 

15 Responses to “kancil, jeans biru dan tshirt…dot dot dot”

  1. abanglong- very the julia robert in pretty woman…😛

    btw..i will be in kl on 9/5-10/5..nak nasi lemak buah bidara…hahahaahh

  2. typical malaysian….anyway…betul ke nak tangkap accord…??? project masuk byk kot

  3. salam abg long…
    jeans lusuh .. eeemmm sy suka. teringt ms handle project masjid… dlm keta sntiasa ada baju kurung in case kena g mengadp tok mufti,tok iman,tok siak,tok kadi,tok tok….

  4. Hamboiii… memang lah dia tak baik tapi tak baik tau abang long tunjuk tujuk macam tu… apa kata masa pakai kancil dah jeans lusuh tu abang long snap gambar ngan dia…

    pas tu minggu dtg tunjuklah balik gambar tu… takut dia lupa atau buat buat lupa…

  5. dikya18 Says:

    some promoter mmg macam tu…igt kite tade duit kot..penah sekali ni g pharmacy with my frd nak test a new hugo boss perfume didnt know that its for men, so amik la sample dia, then the promoter turned up and said that its for men and took the sample from our hands, so kitorg blah la tgk brg2 lain, tapi still tak puas hati, and then came again and amik lagi sample tu, then she came and said that its for me and she should really keep those samples, so i said, i know its for men, but i just want to test so that i can buy it for my bf if it smells good, but then dia kata its for men, so i asked again, so u just going deal with men eventhough we want to buy it for our bfs?then she said yes, she just deal with men, urgh so sexist! so blk umah, i made an online complaint and then the manager reply that she was really dissapointed with that rude promoter and will take a serious action towards that matter and give some redemption points for me…ngahahaha..padan muka, puas hati aku…igt kite ni cikai sgt ke tade duit nak beli??ala perfume setakat 35 pounds tu pun nak kedekut, bukan barang company dia pun, dia tolong promote je, sedar la diri tu skit…opss..ter-emotional plak..

  6. abanglong Says:

    dbi – hehehe. i luv pretty woman! miahahahahaha. subjective sentence neeh. eh mai kl ekkk… beress. jom nasi lomak. email me yr number ek.

  7. abanglong Says:

    nash – no lah. takder plan nak amik any new car for the moments. beside, i’ve owned accord for almost a year before trade it to another car.

  8. abanglong Says:

    kuina – yer la. kena ikut situasi la kan. pernah one day i was just in jeans n tshirt. terjumpa my ol fren; siap ngan suit bagai… wakakaka. he asked me, kau tak kerja ka ari ni. i said, tengah kerja laaa. he mentioned that bestnya kau boleh dress up casual camni mai kerja.hehehe.

  9. abanglong Says:

    beruangmadu – very unpropesional laa.teringat cerita my pren, used to be a salesman with audi. ada one malay pakcik turn in just with pagoda shirt and loose khaki. all other salesman takmo layan and he being the newest kid on the block was ushered by dia punya seniors utk layan that pakcik. turn out to be his lucky day. that pakcik bought an A4 that day !!
    but in my case; miahahahaha mmg tak berduit ler nak amik accord tu🙂

  10. abanglong Says:

    dikya18 – hahaha. but i guess benda tu klu komplen kat mesia; gone with the wind lah🙂
    moral of the story- first impression is very the penting kan!

  11. hahahaha!

    salu yg abes sempoi ni la yg duet bekepok2!

    *usha poket sua abg long!

    :))

  12. Farzilah Says:

    alamak buat malu jer… ni nak kena report dekat dealer develepment department ni. apa ler mcm tu plak mamat tu layan abglong… ni dah boleh hilang one velue cumtomer to HONDA.

    mmg nice the new 2PX accord tu… tp as wat the salesman say… mahal! tak mampu nak pakai wei… tp abglong lain ler kan…

  13. hahahahaha.. abang bear dah agak abang long saja nak pekena itu mamat…

  14. abanglong Says:

    hummy – yup, siap ada bunyi ceng ceng ceng hahahahahaha

    farzilah – tak nak beli pong. duit takdek. klu besok besok ada rezeki, pun tak beli gak… hehehehe

    bear – ahaks…mmg tak dak duit pong time pegi test drive tu🙂 btw, ada rasanya entry dalam neh yg i tulis pasal testdrive latest 5 series dulu; time tu poket ada rm50 jer. auto bavaria called and ask me whether interested to test drive their new car or not.. abglong apa lagii yes yes and yes laaa hahahaha

  15. takpe banglong…dunia semata-mata bak kata p.ramlee…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: