keji kah aku part 4 — farewell effa ro giey

i just recieved a google chat that makes me smile and dalam hati automatik cakap, padan muka kau.

apparently, effa had resigned from the company after her company refuse to entertain her request for a salary increase.

well….

hidup ini macam roda babe!! mungkin tayar kau pancit….

kuasa, pengaruh, pangkat dan kedudukan. boleh hilang sekelip mata. tak caya tanya menteri toll…

aku tak mau cakap good luck at tempat baru, just jangan buat org lain suffer cam kau buat kat company aku!

padan muka!

5 Responses to “keji kah aku part 4 — farewell effa ro giey”

  1. Farzilah Says:

    wowwww… marah betul u beb!

    tak per… kat mcm i ckp dulu. wat come around goes around! kan dah dapat in cashhhh…

  2. abanglong Says:

    farzilah – mmg ler marah. sengsara giler bisness i tau.

  3. dah nampak bunga-bunga kemenangan tu abanglong… buat baik dibalas baik.. buat jahat??? sambung la sendiri ye heheh…

  4. abanglong Says:

    neeza – hehehehe

  5. Farzilah Says:

    sabarrrrr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: