ela pajila….

papa…homework kena ciap.nanti ciggu malah (cikgu marah)

lorr… pegi skolah pun isap cucu lagi kerr….

papa ni…. takmo kawan!!

miahahahahahahahahahahahahaha

14 Responses to “ela pajila….”

  1. alaaaaaa, ela pajilaaaaaa…comeynyaaaaaaaa….hehehehee botol susu tak tinggal tu, letak tepi homework hehehehehe

  2. ada botol susu kat sebelah yang buat gambar ni mahal…hehe

  3. okeyla tu…so papanya dpt yg lagi satu…hahaha

  4. crayon kakak Says:

    hehe. ela pajila minum sus lagik. ok ape. bagus utk otak.😀

  5. takpe la..ella pajila kecik lagi minum susu..yang dah besar pun minum apa kes? hihihi…

  6. salam..bagus aa susu untuk tulang, tade la sakit tulang dh tua nanti

  7. abanglong Says:

    Oo – tu ler. tapi nasib baik now dah bit kurang dah.time nak tedow jer. umur dah dekat 6 tahun tu hehehe

    helena – welcome. first time comments hehehe. yeah; i just came back from work when i saw that. botol tu kira pengeras kot hahaha

  8. abanglong Says:

    nash- hang jangan cakap kuat kuat hehehe.

    crayon kakak – welcome.. also first time comments nih🙂. susu tetap susu, makan dah macam macam tu.

    waliz – miahahahahahaha…🙂

  9. abanglong Says:

    arsaili – yup. let her isap lah sampai dia boring kan.🙂 nash,awat senyum jerrr tu!

  10. hahahaha!

    penoh ngan mksd yg tsembunyik gambo ne!

    :))

  11. senyum sbb ada org tak boring2….last2 ela pajila mengalah…muahaha

  12. Farzilah Says:

    ha comel nya….

  13. abanglong Says:

    hummy – nant abglong buat cari benda tesembunyi lak ekkk

    nash – uishhhh 18sx neh hahahahaha

    farzilah – abis 2, bapak dia comey miahahahahahahaha

  14. Farzilah Says:

    comey cam mak dia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: