telurku kena rendam lagi

dulu pernah kena rendam sekali… tapi tu kat mamak bistro in pandan.

ari ni, kedai tepi jalan pun kenda rendam sendiri gaks!!

miahahaha

 

16 Responses to “telurku kena rendam lagi”

  1. that things…simple but efficient…we bought one to get good n perfect half cooked…but kat jepun ni tak pernah jumpa…

  2. kembang la gini!

    ;p

  3. Farzilah Says:

    emmmm… self service

  4. hahahhahaha .. sabar je la abanglong nih …😛

  5. sedap tu makan telur dengan kicap.. besarnya botol kicapppp.. hehehe.. biasanya mamak letak dalam botol kecik aje.. hehehee…

  6. sendiri punya telur sendiri rendam ler

  7. abanglong Says:

    nash – selamat merendam telur anda

  8. abanglong Says:

    hummy – kembang ??
    farzilah – yup self service… boleh rendam selama mana yang anda suka hahahaha

  9. abanglong Says:

    lily – sabaaaaar🙂

    neeza – tu la.. biasa depa bagi dlm bekas kecik. ni siap ngan botol2 agi

    dbi – hahahahahaa

  10. Farzilah Says:

    eh mana boleh gitu… kalau rendam lelama.. mau kembang telur tu… tak pun trus kuar anak ayam.. hahaha!

  11. salam..brapa lama di rendam? ahaks..tak kecut ker

  12. abanglong Says:

    farzilah – yer ker????

    arsaili – hahahahaha

  13. kehkehkeh..
    kat state dulu ada gak 1 open cafe ni implemented the same thing that u did..
    kira ala2 self service gak la..
    tp telur2 kat sana besar2 ya amat!!

  14. mikyail – telor mat saleh memang besor ! miahahahahahahahaha

  15. tak paham la entry neh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: