doggie….style

location : grandpa home

pelakon – ela pajila and her sister, age 20 months

pelakon tambahan – keluarga terdekat

both of them were playing dekat laman while others menikmati juadah petang.kopok lekor

tetiba dua gadis jelita ittew berlari ketakutan…. masuk dalam rumah

ela : papa doggie doggie

adik elaa- ogggiiiee ppaapaa oggieee

me: hah?

ela : doggie papa..besar..!! banyaaaakkk.. makan bunga atuk

grandpa – ehh mana puloq anjin makan bunga

nenek jenguk luar

and ketawa

laaa itu kambing lerrrrrr

me – ohhh my dotterssss…

 

adik ela

8 Responses to “doggie….style”

  1. selalu dengar bebudak ni tak kenal binatang yg biasa kita nampak masa kecik2 dulu …ex: kupu2 yg besar tu dikatakan kelawar, ayam yg ada di halaman rumah bukan ayam kerana ada bulu (biasa tgk yg di supermarket dah togel, kambing dan anjing,..etc)…mcm di tadika sini…ada hari mengenal mcm pergi ke zoo, farm etc…

  2. Farzilah Says:

    oh she so cute… can i have one?…

    apa ni bro, u bagi ajaran sesat kat ela n ela sis ek… kambing jadi anjing le pulokkkk… hehehe!

  3. sedap sedap aje abanglong tambah …style kat belakang tu ye…

    comel la adik ela ni.. kalau auntie ada anak lelaki besar sikit boleh masuk meminang.. anak lelaki auntie kecik sangat… hehehh.

  4. muahahahaha!

    anjing jd nye!

    :))

    kiuttt gile ah anak abglong!

    kidnap bole?

  5. hahahahaha comeynyaaaaaaaaaa

    besarnyaaaa doggie hehehe

  6. abanglong Says:

    nash – who to blame when the kids tak kenal binatang… itu baru binatang rite; lum masuk pokok pokok lagi. and belum kes nak jumpa ultraman la, batman bagai lagi tuuu

    farzilah – dulu abang dia tengok lembu; dia kata kuda!

  7. abanglong Says:

    neeza – again, 5series sejibik ! miahahahahahaha

    hummy – kiut cam papanyer hahahaha

  8. abanglong Says:

    syana – hehehe, we had a good but sinful laugh that day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: