bila rindu ku sebut namamu…..

TAHNIAH anda berjaya menconvert!!!!

Izinkan abanglong mengucapkan jutaan terima kasih diatas kesungguhan anda copy-paste dan convert entry ini

Saja jer abanglong nak try guna font ni. Dan abanglong takder citer menarik nak kongsi ari ni. Cuma pagi ni pegi makan nasi ayam kampung kat kesas highway. Makan ngan wife and one kid. Kena rm30 seh . pastu pegi lepak jenjalan kat  shopping complex berdekatan.subang parade. Beli donut jenama amerika tu. Sedap gak lah.

Pastu pusing2, tengok stesen lrt/komuter kat tasik selatan penuh giler. Mesti sumer nak pegi sure heboh tu hehehe. Abanglog kurang gemar suasana rimas rimas camtu. Tensen tahap gaban nanti udah lah panas, sesak sesak lak macam macam ragam dan macam macam bau.. toksey kawe!

Ok.. itu cerita pendek utk petang ini. Abanglong ada benda nak khabarkan dan bincangkan.. tunggulah entry itu bila abanglong berkesempatan.

Anyway, thanks again kerana bersusah payah untuk menconvertkan entry ini. Kesungguhan anda amatlah abanglong hargai dan abanglong terharu

I love you all I really mean it.

8 Responses to “bila rindu ku sebut namamu…..”

  1. lawanya gambar2 ikan semua ni….hmmmm su prnh wat camni gak dulu…
    hntr emel kat mt fren guna dis font….heheeheh…pastu dia kata su ni biol ke apa…..hahhahaha…..dia x convert pun….nway mahalnya smpai 30 rggt….

  2. err.. i tak nampak pun. ape yang diconvertkan? tulisan times new roman je ade la.😦

    mahal la rm30. jahat kedai tu. :p

  3. abanglong Says:

    sue – thanks.. and tahniah🙂

    erni – mekasih🙂

  4. entry ni untuk someone special ke abanglong? sebab orang yang tak berapa special cam neeza tak reti nak baca la weiii… heheheee

  5. Farzilah Says:

    erkkkk… cam na nak baca ni… tak reti nak convert ler… aduhhh… terasa bagitu bodoh…

  6. Farzilah Says:

    horeiiii… dah berjaya…

    nasi ayam apa sampai 30 hengget tu?… sedat sgt ker?…

    me tak pernah gi sureheboh… coz org terlalu ler ramai! nanti turn jadi surekecoh!

  7. citer tak besh..

  8. abanglong Says:

    neeza – hahaha; takdenya… cuba la godek godek.. boleh baca punyaaa!

    farzilah – its nasi putih; with ayam kampung goreng

    mm- ermmmm; what to do🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: