artis nafsu kuda

i dok belek paper paper lama; tertengok harian metro and one of the title is kisah seorang artis perempuan yang dikatakan kononnya bernafsu kuda…

ermmm i dont know why… i mean this are what makes newspaper laku kot. keluarkan berita sensasi yang belum tentu betul or not. pastu dalam berita tu, takde pulak sebut nama tarikh tempat ic no surat beranak and so on….

yerlah..dah cerita pasal artis; sumer owang nak tau kan. agaknya kalau abanglong bernafsu naga sekalipun, takdo orang kesah pong miahahahahahahahaha

 

 

*photo – credit to flickr

 

 

 

 

 

6 Responses to “artis nafsu kuda”

  1. bila baca cerita tu, takdelah teruk sangat apa yang diceritakan.. bila sebut nafsu kuda tu.. macam laaa apa.. tahu aje laa kan.. kuda.. binatang.. pantang tengok.. fikir sendiri la ye.. hehee..
    saje nak bagi paper laku la tu.. sekarang kan paper dah tak laku sangat sebab orang baca blog.. hehee

  2. nafsu naga kah???..statemant tak ingat tu….😛

  3. makan pil kuda kot?

  4. abanglong Says:

    neeza – itu lerr… tapi betul gak kan, ppl now lebih senang and percaya kat blog dari paper…

    dbi – miahahahahahahaha… tu contoh jerrr tuu

  5. abanglong Says:

    kuina – hahaha.. kuda kepang!

  6. okpe……cz sy mmg minat bab2 cm nie ha. he3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: