aduhai sayang

Aizat AF5 – Hanya Kau Yang Mampu:-

Ku cuba redakan relung hati
Bayangmu yang berlalu pergi
Terlukis di dalam kenangan

Bebas bermain di hatiku


Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku

 

Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku

Harusnya takkan ku biarkan kau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo
Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo

Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo
Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo

Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku
ooooo

 

 

khas untuk…

 

 

 

photo of malaysiakini

 

 
 

 

7 Responses to “aduhai sayang”

  1. hahahahaa!!! mimpi jelah dia nak turun balik…

  2. abanglong Says:

    neeza – tolong expsepot mai minyak dari sana bak sini.. mughah sket kot hehehehe

  3. abanglong Says:

    neeza – baru angan2 angau nak amik 530d hahahahaha

  4. Farzilah Says:

    hehehe…. betul tu!!! now keta sendiri dok umah jer… kita pakai company car… huwahahaha…

  5. abanglong Says:

    farzilah – abglong pong pakai keta kompeni gak. tapi kompeni tu gue punya… last2 poket gue gak kering!!

  6. Farzilah Says:

    abglong naik lrt je ler…. jimat skit… nak lanyak keta komponi pun tak leh kan… ibarat lanyak uwuit sendiri gak! any suggession?… any one….

  7. abanglong Says:

    farzilah – kot ada lrt kat alor gajah noooo hhehehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: