an issu over a tissue

read the newspapers recently; some of cosmetic surgery clinics in malaysia are offering ‘hymen restoration’ for a cool USD700.

wallaunehhhh…. boleh jahit balik ekkk

so masa ‘first time’ tu leh kuar darah…

ermmm….

abis tu; si jantan tu ?? camana nak tau teruna ke idak ??

 

13 Responses to “an issu over a tissue”

  1. Jantan mana yg masih ada teruna tu?? Sangap sangat lah… lahir zaman dinasour ker?? tapi kalau jantan yg memerlukan tissue teruna tu leh lah tepek kan kat dahi jer… pas tu kalau dah merah tu maknanya dah abislah teruna dia … hahahaha

  2. makin canggh teknologi… makin murah maruah

  3. hahahaha!

    tu kne tanye pd empunye diri!

  4. lantak diaorg la banglong…kalau dah pecah 2nd time dapat insurans ke? hehehe….

  5. abglong camana????

  6. quite unfair kan bila lelaki pentingkan sangat virginity padahal we can never prove their virginity.. mungkin ada caranya tapi bukan secara experiment.. hehehh..

  7. Farzilah Says:

    wowww… tu no comment!

  8. masih ada lelaki yang mementingkan dara wanita sedangkan wanita pun tak tau lelaki tue “virgin” atau tidak!

  9. Farzilah Says:

    betul! sokong cikwiduri… tak adil kan…

  10. abanglong Says:

    bear – jantan kabaret !

    kuina – bagi mereka;yang penting, ada duit semua jadi!

    hummy,waliz – hehehe kena isi borang survey dulu kot

  11. abanglong Says:

    neeza, farzilah, widuri – kononnya nak yang suci walau diri sendiri dah berkerak la ! konon nak wife yg tak pernah disentuh walau diri sendiri dah tak larat nak menyentuh…

  12. oshkosh Says:

    abis tu; si jantan tu ?? camana nak tau teruna ke idak ??

    —> takpe, Tuhan tahu🙂 xyah nak check2…

    regarding this virginity issue, it’s rather ‘scary’ to see this type of ‘service’ offer by those clinics.. makin banyak la budak2 rosak… takpe, live our life to the fullest 1st, nak kawin boleh ‘repair’… murah lagi tu hahaha… apa nak jadi la ngan ‘Negara Islam’ nih

  13. abanglong Says:

    oshkosh – betul tu… kita mencegah dalam diam jerlah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: