its just a dream..a sweet dream

Semalam, or rather dah dekat nak subuh abanglong bermimpi. Mimpi yang seakan realiti hehe. I dreamt about sabariah kekasih lama (ikut cakap P Ramlee). I dreamt about chenta hati lama abanglong. It was so very real tau.

Dala mimpi tu, me and the family pegi somewhere; oversea I guess. And terjumpa this girl. Lets call her Azi. She was a med student in one of the top med school in Dublin many many many years ago lah actually.

Jumpa dia and cerita cerita. Dalam mimpi, dia mintak maap ngan me sebab chenta kami terputus dulu. Dia mohon ampun sebab mengkhianati cinta kolestrol abanglong. She cried and dia mohon peluang kedua. Masatu abanglong dok dengan adik ella pajilla. She puji how cute adik ella was and so on.

She bercakap2 ngan maklong which I cant recall what they talked about.

We took pictures and we walked hand in hands.

And she said that she doesn’t mind to be the second one as long as she could be with me for the rest of her life. She told me that she really kesal for what had happened and she wish to pay back everything. She wish to make me happy and bla bla bla.

Adehhhhh…. Cinta kolestrol neh miahahahaha

Masa nak amik wuduk subuh, abanglong dok termenung sat… apakah makna and kenapa mimpi itu seakan realiti?

Ermmm entahlah…..

Ayat provoke – abanglong nak dapat mak mentua baru ker ekkk????? Or nak dapat awek neh….

10 Responses to “its just a dream..a sweet dream”

  1. gatal bijik betul laaa

  2. hahahahha!

    nak ekot jejak langkah bang mat ke ni banglong?

    :))

  3. jangan nak menggatai!

  4. wonder betul nih.. maklong baca dak blog abanglong ni??? hmmmmm….
    ada hati ke nak mertua baru dengan petrol mahal2 ni?
    kang dia mintak hantaran petrol 10,000 gelen.. camnooo??

  5. abanglong Says:

    dbi – oit; dalam paper ari tu mahkamah bagi kebenaran utk kawen ke 4 noo. semua vini vini lain bagi grin light. tu broker tanah. yg driver van lak, nak no 3. court suruh tunggu dulu…. perghhh terror orang ggannu neh. err demo doksey ker??? miahahahahahaha

    erni – hahahaha…. abglong kan takut ngan ela pajila !

  6. abanglong Says:

    neeza – kalau tetiba abglong tak menulis dlm jangkamasa yg lama; means abglong kat spital and means dia baca la tu! hahahahaha.

    petrol 10000 gelen?ehhh jangan ler cari awek yg suka mandi minyak, cari yg biasa biasa udah lerr.. ngehngehngeh

  7. Farzilah Says:

    ooooo… ada ati nak kawin lagi sorang ler ni ek… nanti, org ckp maklong… bak sini number maklong…. org nak call dia… huhuhu…

  8. abanglong Says:

    farzilah – hahahaha..

  9. oshkosh Says:

    wahahahahaha… best woo abanglong punya mimpi… maklong boleh pergi borak2 ngan ex-gf lagi tu hehehehe

  10. abanglong Says:

    oshkosh – hehehe; moga tidak menjadi realiti lah ek…. lari!!!!!!!!! hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: