english class- ella pajilla style

terbaring.

mintak ella pajilla cakap kat bibik, papa nak makan roti dengan kaya.

she told bibik

bled and lich

bibik konpius

tanya i, bapak..bled and lich tu aper

i pun konpius

bled tu tau la bread..

lich ?

and she said ,orang melayu kata kaya, olang puteh cakap lich

owwww!!!!

miahahahahahha…

8 Responses to “english class- ella pajilla style”

  1. Farzilah Says:

    hehehe…. so comel lorrr… bahaya. direct translation…

  2. hahahahaha!

    kiut tol ella pajila ne tao!

    :))

  3. Darling Says:

    hahahahaha… sah sakit perut dok gelak

  4. ella pajila nieh mmg keletah ye .. yg lawaknya, selalu abg long yg kena aje plak tuh… hahahhahaha …

  5. abanglong Says:

    Farzilah – hehehe, member baru blajar english kat pre school

    hummy- biasa laaa, cam bapak dia.miahahahahaha!

    darling – she’s sering menghiburkan me

  6. abanglong Says:

    yatie – tu tak masuk time dia mengamuk tuuuu…haaaa kusss semangat tau ! hehehehe

  7. oklah tu.. kiut what budak2 kecik yang keletah ni. i ada sorg ‘anak gemuk’ (anak kepada my sepupu). panggil my ‘anak gemuk’ sebab dia mengaku kat semua orang i ni mama dia. n opkos dia panggil i mama pun. dia lak pelat so nak paham ayat dia mmg payah. suka sangat tengok dia tarik muka bila i tanya banyak kali sbb tak paham. hihi

    yg tak boleh tahan tu, pernah 1 pagi tu i nak pegi keje, dia boleh mintak game psp. oh my god. canggihnya budak2 sekarang ni.

  8. abanglong Says:

    darling – hehehe so kiut. like ela pajila, mintak with her atuk computer laptop and handphone ada kamera… gelak sakan my dad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: